Skad wziac dekoracje do cudownego pnacza?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika FarmaBeatki37, 14 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. FarmaBeatki37

FarmaBeatki37 Książę forum

Potrzebna jest mi dekoracja 2x2 do rzędu na cudownym pnączu, za zakończenie misji w spółdzielni. Problem polega na tym ze w galerii handlowej nie ma dekoracji o wymiarach 2x2. Nawet za FL.

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Potrzebną dekorację możesz kupić w sklepie (ikonka koszyczka w pasku po lewej stronie planszy), kategoria dekoracje/rzeczy przydatne. Za SG możesz kupić np. Mały wulkan islandzki, Duży pies stróżujący.
    Czy masz jeszcze jakieś pytania?

3. FarmaBeatki37

Dzięki :) Normalnie to tego wulkanu i psa stróżującego nie widzę. Musiałam dopiero wpisać nazwę i mi się pojawił. Mam tylko same ploty i jakieś inne dekoracje 1x1.Maly wulkan i pies są w rzeczach przydatnych, a nie w dekoracjach. Dlaczego? Skąd mam wiedzieć ze to są dekoracje i mogę je postawić na pnączu?

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

A wchodzisz w zakładkę z rzeczami przydatnymi?
    Ja tam żadnych płotków nie mam ;) Płotki są w dekoracjach.

5. FarmaBeatki37

Nie wchodziłam w rzeczy przydatne, bo nie wiedziałam ze można je postawić na pnączu. Najpierw weszłam na pnącze i chciałam postawić cokolwiek żeby je uruchomić. I tam okazało się ze na pnączu mam postawić dekoracje. A ze nie miałam u siebie dekoracji 2x2, to poszłam do sklepu i weszłam w dekoracje a nie w rzeczy przydatne. A w dekoracjach mam same ploty i inne cuda 1x1 lub 1x2. Stad zamieszanie.

6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Ale rozumiem, że co potrzebne..kupione, tak?
    Czy mogę jeszcze w czymś pomóc?

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Kolejne pytanie się nie pojawiło, więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.