skaczace owieczki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika pawelak53, 15 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pawelak53

pawelak53 Forumowy żółtodziób

Witam mam Problem z wejsciem na moja gre pokazuja mi sie skaczace owieczki na taczce i zielona kreska ze mam 100% ,ten Problem jest od wczoraj po wstawieniu nowych zagrod i zakupie florenow

2. Wyczyść ciasteczka oraz pamięć podręczną przeglądarki, podaję ..PORADNIK.. jak to zrobić :)

3. pawelak53

mam wszystko co jest wymagane do dzialania gry i szybki Internet zadnych zaklucen w innych grach czy stronach internetowych tylko na farmie

4. Nie wiem więc jaka jest przyczyna tego że nie możesz się zalogować, u mnie nic takiego się nie dzieje, ale regularnie nawet codziennie czyszczę ciasteczka i pamięć podręczną :)

AFP też masz zaktualizowane ??:)

5. pawelak53

dobre pytanie ,chyba tego nie mam i nie mialam,to dlaczego przez 4 lata dzalala a przez ostatnie 24 godziny nie?

6. Może masz nieaktualną wtyczkę więc podaję Ci ...PORADNIK ...:)

7. pawelak53

dzieki,ale sama sobie nie poradze z tym problemem,prosze nie zamykaj,biegne po pomoc

jusz jestem przeszkoda byly ciasteczka dziekuje za pomoc-pozdrawiam

Twoje posty połączyłam.Na forum nie można pisać posta pod postem,jeśli chcesz coś dopisać,to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy pierwszym swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 15 marca 2015
  8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Rozumiem,że problem rozwiązany.Również pozdrawiam,miłej gry życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.