Skąd bonus?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Richacik, 25 maja 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Richacik

Richacik Okazjonalny autor

Cześć. od czasu do czasu na pasku mam bonus : Większy zysk z zagród +1, Ikonka jest podobna do krecika jak item Kosiarz trawy. Może ktoś wie gdzie się ten bonus aktywuje, czy daje go jakiś item czy pnącze, jak mam kobajn to zbieram wszystko po kolei i pnącze i PD z itemów, a taki fajny bonus jak zagrody +1 wolałabym kontrolować i włączać jak mi będzie potrzebne. Z góry dzięki

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Cześć.

Jest taki item Kokon neonowego motyla, który po ulepszeniu daje dodatkowy bonus w postaci +1 dla zagród:

Użycie ulepszeń kokonu neonowego motyla pozwoli na zwiększenie wartości przedmiotu.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

aleksandra lubi to.
  3. Richacik

Richacik Okazjonalny autor

Tak, mam kokon, ale odpalam go wtedy kiedy potrzebuję, jest jeszcze, jednak ten Kosiarz trawy daje i ten bonus, jednak jest to dziwne bo jak najeżdżam na item to co prawda pokazuje + i ilość ładunków ale nie ma informacji o bonusie +1 . To proszę zamknąć. Pozdrawiam :)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Możliwe, że cały opis w polu informacyjnym po prostu się nie mieści. A skoro nie masz dalszych pytań to temat zamykam. Pozdrawiam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.