silne spowolnienie gry

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika degadon, 16 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. degadon

degadon Czeladnik forum

W poniedziałek zgłaszałam bardzo silne spowolnienie gry , po prostu nie daje się grać , do dziś nie otrzymałam żadnej odpowiedzi . Rozumiem ,że Wasi moderatorzy mają mnóstwo zapytań ,ale to jest już mój kolejny bezproduktywny dzień .Dziś zaczął się kolejny konkurs a ja stoję w miejscu, gram z Wami już 4 lata , gra jest rozwojowa i chciałabym ją nadal kontynuować Proszę o szybkie rozwiązanie problemu .Pozdrawiam :)

anak19 i -Macocha- lubią to.
  2. -Macocha-

-Macocha- Forumowy żółtodziób

U mnie od kilku dni jest beznadzieja , podobno informatycy nad tym pracują , ale jak widać marnie im idzie . Z coraz większą niechęcią otwieram grę , bo to stracony czas.

degadon, anak19 oraz bazyl2211 lubią to.
  3. farmerfrolic

farmerfrolic Forumowy żółtodziób

U mnie to samo. Gra ju od dobrego tygodnia tak zacina, że nawet włączać mi się jej nie chce. Niby działa ale szkoda słów :(

anak19 i bazyl2211 lubią to.
  4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Obecnie występują problemy z najnowszą wersją AFP, o czym mówi ogłoszenie : Spowolniona gra

Problem oczywiście został przekazany dalej, jednak warto pamiętać że nasza gra jest skomplikowanym tworem informatycznym. Składa się z wielu linijek kodu (zaryzykuje stwierdzenie że z setek), przejrzenie ich i znalezienie problemu to często czasochłonna operacja wymagająca czasu. Napisanie łatki tak aby zadziałała a nie psuła następnych elementów gry to też nie jest praca na 10 minut. Muszę przyznać, że nie jestem programistom ale nie ma co ukrywać musi to potrwać.

Niestety wszyscy musimy poczekać, osobiście tez mam problem z gra ale czekam na łatkę usprawniającą.

Pamiętajmy, że wątek pomoc nie jest wątkiem dyskusyjnym, więc proszę innych graczy o nie zgłaszanie ciągle tego samego problemu. Jak będziemy mieli nowe informacje na ten temat znajdziemy w dziale oficjalne ogłoszenia.

Wątek zamykam, gdyż podobnych wątków pojawiło się sporo w ciągu ostatnich dni. Niestety problem dotknął zdecydowanie dużą części graczy. Musimy poczekać na naprawę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.