Sianie - wybór roślin

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dotikampo, 23 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Chyba mam zaćmienie umysłoweo_O Od tygodnia nic nie siałam. Dziś zabrałam się za eventówkę a mój wybór roślin do siewu wygląda tak:
    Zarówno przy ręcznym siewie jak i maszynowym.

Mogę sobie posortować wg PD czy ilości ale zawsze widzę tylko pierwszy rząd roślin. Jak rozwinąć resztę?

2. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Miałam to samo wczoraj, po jakimś czasie pojawiła się strzałka na dole po prawej i mogłam rozwinąć do dołu. cos chyba grzebią....

dotikampo lubi to.
  3. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

Mam to samo - relogi i czyszczenie ciastek nie pomogly.

4. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Też się przelogowałam parę razy i nic...

5. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Przed chwilką sprawdziłam u siebie i strzałkę do rozwijania listy mam. Do gry została wprowadzona nakładka z naprawą błędów i może w tym tkwi przyczyna. Proszę wyczyśćcie ciasteczka i pamięć podręczną. Czekam na info czy wszystko działa poprawnie.

6. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Niestety. Strzałki do rozwijania listy jak nie było tak nie ma. Wypróbowałam też na IE. Nie używałam tej przeglądarki od wieków. Też nie działa:(

7. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Błąd został zgłoszony do Centrali.

dotikampo lubi to.
  8. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

To widok z siewnika.

Edit. Co ciekawe, zalogowałam się na moje drugie konto i tam wszystko jest OK.

9. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

No jak widać, błąd nie dotknął wszystkich graczy. Musimy cierpliwie poczekać na naprawę.

dotikampo lubi to.
  10. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Już działa:) Dziękuję za szybką interwencję:)

11. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

dotikampo skoro wszystko wróciło do normy - temat zamykam :)

Miłego dnia :)

dotikampo lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.