Opinie Siła wyobraźni

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 18 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kotarynka

kotarynka Młodszy ekspert

abonament na młyn już jest

2. nikolcia30

nikolcia30 Mistrz forum

Witam
    z eventem poczekam na BB i oby był w weekend bo inaczej nawet wcale go nie zacznę :)

całego oczywiście też nie mam zamiaru robić bo nie mam tyle sp uzbierałam ponad 200 i wbrew eventowi zamierzam kolorować świnki podczas BB a z eventu zrobie tylko tyle ile zwierzaków mam w stodole ......czyli niewiele

po prostu po raz pierwszy nie skuszę sie na pnącze i nagrody ........a właściwie to jakie nagrody ???.......więcej zdobęde z zadań w spółdzielni i jeszcze SP mi do tego więcej wpadnie

chce zdobyć świnke skarbonke podczas BB mam 3 latające i po 2 z reszty więc bardziej opłacalne jest zrobienie miłośników zupy ze spółdzielni jak misje z tego eventu i tej opcji będę sie trzymać xD:)

3. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Skarbie, 340.000 PD to ja mam codziennie z ogrodu ozdobnego, choć w tym względzie bardzo daleko mi do przodowników. Po prostu to mnie nie interesuje, kto chce to niech robi, ja nie narzekam, tylko stwierdzam - dla mnie ten interes to żaden interes. Tyle i tylko tyle.

4. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Moje podsumowanie eventu na szybko i po drugim przeczytaniu O.O -[​IMG] i jeszcze -[​IMG]

5. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

Witam!!! Event zdecydowanie nie dla mnie nie mam zamiaru tracić ostatnich 270 szt SP -.- wole ją zachować na "Baby Boom" Nagrody wcale nie powalają a z nawozu trzeba się spłukać , a i to jeszcze trzeba by było dokupić bo zabraknie , żaden interes8) Event zrobiony typowo pod zakup super paszy!!! zresztą co to za "wspaniałe nagrody" 1 zagadkowa zagroda.... PD tylko na farmę , na wyspę brak!!! 5 wejściówek.. SP 56 he i co z tego jak trzeba się pozbyć ponad 500o_O Do bani ten event , takie jest moje zdanie!!!

6. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Kolejny szczyt żenady osiągnięty , nie widzę żadnych logicznych przesłanek żeby zabierać się za ten event.
    Takie ilości SP przy skromnych nagrodach to dno i inne wodorosty.
    W tym wypadku można podjąć jedną słuszną decyzję i zagłosować portfelem , tylko czy jest to możliwe ?

Bry po bandzie.

7. .Remik8.

.Remik8. Aktywny autor

Myślę, że z takich eventów hodowlanych nagroda powinna być powiązana z nazwą ,,hodowlany"czyli kolorowy zwierzak lub pnącze z sp. a tu tylko jedna tajemnicza zagroda...... np słonie++ :)

8. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Wysilam moja wyobraznie, bo pragne dostrzec ta 'pelna przygod i wspanialych nagrod misje'- niestety na prozno-.-
    No coz, kiedys musial byc ten pierwszy raz8)

9. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

A ja zrobię ten event, a co xD Lubię klonować :) a nagrody to drugi plan i mało istotne :)
    Cóż to jest 500 szt sp xD

Edycja:
    Zapomniałam dodać, że mam jeszcze zapasy od Królowej xDxDxD

Ostatnie edytowanie: 18 maja 2016
  10. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Masz rację , ja też zrobię 1 zadanie , zarobię 6 szt sp , a co mi tam , kto bogatemu zabroni , no kto ?

11. dziubekjack

dziubekjack Mieszkaniec forum

Jak BB będzie po starcie eventu czy w piątek to robię, a jak nie to odpuszczam - wyjeżdżam na tygodniowy urlop i na farmie mnie nie będzie.

ross2, kybek93 oraz gretag lubią to.
  12. AgentBond

AgentBond Mieszkaniec forum

na początku chciałam robić event, ale jak tak czytam co piszecie to już sama nie wiem 8) jak Scarlet Ohara "pomyśle jutro"

13. Anneloes

Anneloes Koneser forum

Event faktycznie kiepski, ale pewnie lada moment ogłoszą BB, więc wykombinowałam sobie tak - wrzucam do hodowli pandy i małpy bo i tak są mi potrzebne a zbiorę w odpowiednim momencie. Pluszowe Franki zrobią się niejako przy okazji. Mam 330 szt. SP, nazbierało się z młyna gdzie kręcę ją non-stop i z zadań w spółdzielni a dodatkowo wpadnie te kilkadziesiąt sztuk - portfela więc nie ruszam. Jeżeli więc ostatnie zadanie ze zdublowanymi itemami sobie podaruję (to 130 szt. SP mniej), mniej więcej powinno wystarczyć.
    I tak oto zrobię event nie robiąc eventu xD

14. Megan

Megan Komandor forum

Kolejny event hodowlany z małą podpowiedzią - kup SP, każdy kolejny z coraz większym zapotrzebowaniem tak drogocennym nawozem, od królowej dawno się skończył, przydałaby się teraz letnia królowa z ogromnym koszem prezentów:p
    Przy okazji, dlaczego mam odczucie, że abonament na młyn jakby specjalnie gdzieś się zawieruszył, pojawił się na dzień przed eventem, ileż to można w ciągu kilku dni ukręcić SP.

Mam 430 SP lecz na pewno nie zrobię go w całości, poczekam na BB i może wtedy się skusze a nuż coś z kolorowych zwierzaków wpadnie, czego akurat potrzebuję albo będą cofki i spadnę, oby się za mocno nie potłucxD

15. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

A ja jeszcze się zastanawiam.... robić, nie robić xDNiby SP mam, ale z turbo młynem przesadzili, juz od dwóch dni jadę w młynie bez turbo, a przez ten czas zrobiłabym 16-20 SP dodatkowo, niby turbo dali, ale z opóźnieniem >:( Nie wiem, czy warto tracić tyle SP na ten event, bo jak w przyszłym miesiącu znowu będzie "powtórka z rozrywki" to szkoda SP. Najwyżej zrobię według rozpiski, same srebrne i niektóre wybrane, zeby zdobyć pnącze z itemami. Uważam, ze nie jest złe to pnacze, jakby nie było 12 000 PD i TPD dziennie.8)8)

16. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

Jeśli jest taka nadzieja , że BB pojawi się w weekend to trzeba z rozpoczęciem eventu zaczekać do soboty, inaczej nie ma sensu rozpoczynać:music:

ross2 i kybek93 lubią to.
  17. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

ale to zawsze 340 000 pd mniej xD, jak dam rade zrobic;)

ross2, eliza9070 oraz kybek93 lubią to.
  18. Megan

Megan Komandor forum

BB zawsze było przy evencie hodowlanym, więc liczę że tym razem też będzie:)

19. jola0909g

jola0909g Nadzorca forum

u mnie zapasy sp od królowej jeszcze są:p
    pnącze z itemami tylko mnie interesuje więc te 348 sp poświęcę:p...i jeszcze na kolejne eventy z kolorowymi zwierzakami od królowej sp będzie:D:p;):)
    miłego dnia

20. niki1990

niki1990 Komandor forum

Ja się spodziewałam szczerze mówiąc kolejnych neonów do wygrania. Mam plan na wszystkie podstawowe zagrody w neonie. Na razie mam 6. Nie mogę się doczekać kolejnego G&T

Anetta41, ross2 oraz kybek93 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.