Opinie Siła wyobraźni

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 18 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. yogi16296

yogi16296 Stary wyjadacz

witam. mój udział w evenciku ograniczam do TS i /a jakże/ do czytania opinii o nimxD. lubię takie psioczenia a co. życzę każdemu super przeskoków od 18.00:inlove:

2. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam,
    nie daj za wygrane, zacznij chociaz i pozbieraj TS-y, i wybierz co Cie interesuje, tak mozesz sobie powiedziec, ze bralas udzialxD,
    mnie z TS-u wpadla czerwona padna, niespodziewalam sie, jest super, ale tylko s.pasze je xD,
    frixi, serdeczne dzieki;), fajnie wygladaja te nowe zwierzaczki na bahamie;), chociaz brakuje mi jeszcze, nie mam wszystkich:)

3. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Dzień dobry Farmery :)
    Z wyspowego Ts-a wyszła sobie czerwona panda :) Fajnie :)

Czekam na BB i jadę z koksem :) 7 zadanie sobie daruję, nie potrzebne mi podwójne itemy :)
    Powodzenia :)

4. pat3l

pat3l Stary wyjadacz

mi z tsa wyskoczyły kolejny raz pomarańczowe małpy (kolejne bo przy ostatnich tsach praktycznie same małpy wyskakiwały)

5. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Wyniki hodowli tragiczne. Zużyłam resztę super paszy, żeby zdobyć pnącze i itemy, kilka sztuk się w młynie mieli, czekam też na te z misji. Przepraszam sąsiadów, tym razem super paszy w prezencie nie będzie.
    Do następnego razu i powodzenia :)

6. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

o matulu, zapomnialam wstawic zwierzatka do oazy:sleepy:, a myslalam, ze wstawilam, a to bylo wczorajxD, trudno, juz siedza w aozach;),
    powodzenia w przeskokach:D, samych najwyzszych zycze :D

7. niebo016

niebo016 Generał forum

Jak wypadają pluszaki jak teraz jest BB? też po 1 sztuce czy więcej?

toDzasta, ross2 oraz gretag lubią to.
  8. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    Dalej o 1 sztuce. Event tragiczny tak jak to cale BB

9. danalm50

danalm50 Czeladnik forum

Typowy event żeby wydać florki { jak się ma } te pluszaki to mogłyby przy BB wyskakiwać po kilka sztuk.Nie kupuję paszy, wyrobię to co mam i finito.

Anetta41 i toDzasta lubią to.
  10. ross2

ross2 Komandor forum

Robie ,robie i zalozylam drugi raz bum,bum :Dwykonalam juz 5 pelnych zadan i nie odpuszcze ani jednej nagrody :Djak juz w to wlazlam to dzialam do konca :DTSy postawione i beda ....no o ktorej tam :pgratuluje czerwonej pandy ,
    Wielkie gratki drakuliku :inlove::inlove::inlove:wspaniala zdobycz :D

11. draculik34

Bardzo dziękuję Różyczko :)

Event przeszedł do historii, pnącze pracuje :)

Udanych klonowań i co tam jeszcze chcecie ;)

12. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Ja na serio kiedyś lubiłam BB i kupowałam prawie zawsze największy pakiet. A teraz

[​IMG] -.-

Chciałam zdobyć pnącze bez itemów, ale nerw mnie bierze na to wszystko>:( Kasy na SP nie mam, ominął mnie awans w pracy, a wyniki klonowań poniżej wszelkich oczekiwań, nawet tych zaniżonych.
    Brakuje mi 6 pluszaków do pnącza i nawet nie mam ochoty pchać dalej zwierza do oaz:wuerg:
    Wiem, że marudzę strasznie, ale nie wiem czy tylko u mnie tak pogorszyły się efekty klonowań czy po prostu mam takiego pecha w życiu i na farmie.:oops:
    Jedyny plus dzisiejszego dnia to przejście na 99 poziom i handelek perfumami (po 820 SG)[​IMG] :)

13. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

Witam, u mnie klonowanie zakończone, na 50 prób 32 cofki :mad: a reszta to przeskok o jeden, dwa poziomy - to kpiny, tym sposobem event " Siła wyobraźni" ukończony, nie mam więcej wyobraźni xD zagroda Topaz w pasku i dwa pełne zadania skończone więcej się nie opłaca / może to i piąte najlepsze pnącze ale nigdy pozostałe nie były za tak wysoką cenę, więc dla mnie takie sobie to pnącze /
    700 SP poczeka sobie spokojnie na żabki :)

14. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Babcia ewent skończyła , pnącze odpalone . Nadwyżka zwierzaków już wystawiona na sprzedaż , poszło całkiem dobrze .
    Teraz mogę spokojnie odpocząć i się zrelaksować . Powodzenia wszystkim życzę .:)

15. marynia53

marynia53 Cesarz forum

to jesteś szczęsciara i tyle a ja jeszcze walczę:sleepy::sleepy::sleepy:

Anetta41, toDzasta oraz ross2 lubią to.
  16. draculik34

Brawo Babciu Ewo :) gratuluję :)

17. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Siłą wyobrazni mam czerwonego pandę :p -dobre i to,bo BB szkoda słów :( Jak uzbieram pluszaki,to może coś wsadzę do s-pni,na razie tak daleko wyobraznia nie działa ;)

18. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Będę trzymać kciuki , aby sie udało :)
    Dziękuję , ja tobie też gratuluję , masz szczęście kochana , ale to dobrze , gra ma cieszyć i tego wszystkim życzę .

19. GRZECZNYCHŁOPIEC

GRZECZNYCHŁOPIEC Analityk forum

Siemka
    ja do pnącza też zrobiłem
    o_O

20. ramona45

ramona45 Książę forum

O gratulacje ,super, ciesze się, że jednak robiłaś i zrobiłaś:pNie taki event straszny jak go malowali:pxDxD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.