Opinie Siła wyobraźni

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 18 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zonaania2122

zonaania2122 Wyjątkowy talent

A ja stwierdziłem że nie robię.Tylko tyle albo aż tyle.

gretag i bazyl2211 lubią to.
  2. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

A ja stwierdziłem, że robię. Na razie 12 / 21. Miłego.

3. ross2

ross2 Komandor forum

Witajcie :D
    Kurczaczki tak Was czytam i moje postanowienie zaczyna sie rozwiewac bo za tak przemawiaja :
    1)jeszcze zadnego nie odpuscilam odkad gram
    2)mam SP jeszcze duzo od krolowej wiec jak machne event to jeszcze mi zostanie
    3)troche mi glupio bo prosilam o dodatkowe itemy a teraz jak mam szanse znowu jakies zdobyc samodzielnie to odpuszczam
    4)SP nie kupuje wiec jak zabraknie to i tak wtedy nie zrobie
    5)pnacze zawsze sie przyda bo jest na szczescie stale (nie Walentynkowe)
    za nie :
    1)wpienilam sie jak przeczytalam OO i zobaczyalam ile potrzeba SP na odgrzewane kotlety

no i co mam teraz zrobic ??????????o_O

4. pierr90

pierr90 Hrabia forum

czy mamy jakies wyliczenie ile tzreba SP na minimum - tj. pnącze? :( oszaleli z tymi ilosciami pluszakow

gretag, bazyl2211 oraz ross2 lubią to.
  5. Kloni17

Kloni17 Książę forum

Zgadzam się z tobą ewolucja eventów idzie w tym właśnie kierunku i to nie jest fajne wiem że grają też dzieci w tę gre a oni nie dysponują kasą rodzice nie koniecznie są chętni dać na wirtualną zabawę i już jest problem ale BP widać nie interesuję się graczami tylko zyskiem.
    Gram długo i bacznie obserwuję wszelkie ewolucje i kierunek który został wybrany jest niezachęcający wręcz odwrotnie.
    Ja np. przestałam kupować TS-y i całą resztę bo już dawno mnie wszystkie nowości omijają a wiem że prędzej czy póżniej i tak je zdobędę!

6. ania5757

ania5757 Baron forum

a ja zrobilam wczoraj 1-cale-bo nie trzeba sp
    2-cale bo mialam wielka chcice na ts
    wiec wysuplalam sp i nawet 3 fl -tak mi spieszno bylo do niespodzianki
    ale niespodzianki nie bylo
    byly pomaranczowe pandy
    ponoc nigdy nie jest tak zle zeby nie moglo byc gorzej
    np zolte

7. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Decyzję musisz podjąć sama , chociaż mi osobiście właśnie gracze pomogli i robię . Ostatnie zadanie odpuszczam .
    Czekam na 18 , zwierzaki brykają w oazach i zobaczę co z tego będzie . Życzę powodzenia .

8. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

Witam!! z tajemniczej zagrody papugi++ super rarytas jakich mało:D posłałem kurierem do Chin..........................(w Polsce trochę klimat nie ten)

Ostatnie edytowanie: 20 maja 2016
  9. nowakowski.andrzej66

nowakowski.andrzej66 Forumowy żółtodziób

Witam, moja farma liczy 2 miesiące, odkryłem pnącze, mam już 5 rzędów więc......wiadomo do przodu. Kto nie chce niech nie robi, reszcie nie odbierajcie radości. Pozdrawiam

10. betty10

betty10 Zaawansowany

witam z tajemniczej zagrody czerwona panda :D

11. Anetta41

Anetta41 Chodząca legenda forum

witam
    nikt nikomu nie odbiera radości
    tutaj wyrażane są opinie pozdrawiam:):):)

12. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Masz 5 : 1, sama decyduj, ja radzę żeby robić :)

13. ross2

ross2 Komandor forum

No to robie a co mi tam ,SP mam a (kobieta zmienna jest )na opuszczanie eventow zawsze mam czas i jak w takim kierunku beda zmierzaly to nastapi to szybciej niz mysle o_O
    ale dalej jestem wpieniona ze tyle musze dac tej SP na kosmiczne ilosci pluszakow :mad:
    Panoramo dziekuje -robie

14. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Nie ty jedna się wpieniasz , ale to tylko gra , więc nie warto , szkoda zdrowia . Też zmieniłam plany , ale po to się gra prawda ?
    Jak nie będę mogła robić ewentów to przestanę grać i tyle .

15. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

No właśnie, za dużo pluszaków! Powinno być 25% tego co dali!

16. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

>>TU<< masz wyliczenia, czego ile potrzeba na pnącze z itemami. (pluszak x 2=SP)

17. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

Nikt nikomu nie odbiera radości z wysyłania sms i z korzystania z karty róbta co chceta;)więc......byle do przodu.......... również pozdrawiam;)

18. frixi77

frixi77 Ambasador forum

Czyli jednak nie ma co liczyc ze bedzie to tygrys flaming lub inny nowy zwierzak ts-owy :(

ross2, Frytka2012 oraz gretag lubią to.
  19. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

Ja sobie tak myślę, że może mam słabą siłę wyobraźni. :p;):D

20. frixi77

frixi77 Ambasador forum

hej Frytuś :D gratuluje pand tez na nie czekam hehe bo tylko ich mi brakuje :) ale znajac moje szczescie moge tylko pomarzyc :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.