Sezonowi pomocnicy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika PiraniaSW, 28 stycznia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. PiraniaSW

PiraniaSW Młodszy ekspert

Witam, w zeszłym miesiącu 30 grudnia podczas promocji kupiłam pakiet pomocników. Jutro szykuję się na przedłużenie tyle że podczas dzisiejszego zbioru zaskoczyła mnie różnica w czasie maszyn. Kombajn działa mi jeszcze przez 60 godzin, a siewnik się już skończył. Stajenny będzie działać jeszcze przez godzinę, a budowniczy przez 5 godzin. Skąd taka rozbieżność działania maszyn?

2. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Na pojedynczych pomocników (np. siewnik, kombajn) można trafić w niektórych skrzyniach z towarami (np. w skrzyni z pięknymi przedmiotami), w prezentach za codzienne logowanie u Franka, w nagrodach niektórych misji. Kombajn można wylosować na zwykłym kole fortuny. Tak więc rozbieżności w czasie ich trwania siłą rzeczy będą występować.

Czy masz jeszcze pytania?

3. PiraniaSW

Czyli jak odpalam kupony itp to wszystko wlicza się jako dodatkowy czas do puli? Oraz ten pakiet jest na 30 dni? Skoro pokończyło mi się dzień przed kolejną promocją.

4. BA_Marion

Tak, jak jest to zapisane w >>Poradniku<<, czas działania sezonowych pomocników zakupionych w pakiecie trwa 30 dni. Jeśli wykorzystasz kupon, to o ten czas wydłuży się okres działania wszystkich pomocników. Jeśli natomiast zdobędziesz pojedynczego pomocnika (np. 5 godz. budowniczego u Franka), to o te 5 godz. wydłuży Ci się ogólny czas działania budowniczego.

Czy masz jeszcze pytania?

5. PiraniaSW

Ok już wszystko jasne, dziękuję, można zamknąć

6. BA_Marion

Proszę bardzo, w takim razie zamykam temat :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.