Sezonowi pomocnicy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Bilonge, 26 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    Wczoraj w OO było ogłoszenie o sezonowych pomocnikach od piątku do 3 maja. Dzisiaj już nie ma. Jest natomiast kombajn za pół ceny. Czy coś się zmieniło?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja też widziałam OO na temat sezonowych pomocników wczoraj a dzisiaj byłam zdziwiona że i komabjn za pół ceny też będzieo_O

4. Bilonge

Było na bank bo miałem zamiar ich kupić. Zapytaj TL
    Czy na drugi raz mam screeny robić? Jeśli coś zmieniacie to napiszcie że wkradł się błąd i tyle. Świat się nie zawali

5. SMOD_Atena

Być może, ja napisałam co ja widzę a nie widzę żadnych zmian. Ale skoro twierdzicie, że takie OO było, to znaczy że było, a skoro nie ma, to znaczy, że zamieszczone zostało przez pomyłkę i usunięte bo nie ma go być . Są te OO, które są aktualne.

Czy są jeszcze jakieś pytania?

6. Bilonge

Nie mam więcej pytań. Możesz zamknąć
    Pozdrawiam

7. SMOD_Atena

Również pozdrawiam i skoro mogę to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.