sezonowi pomocnicy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika 111julunia111, 29 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 111julunia111

111julunia111 Forumowy żółtodziób

Po jakim czasie od zapłaty pakiet zostanie aktywowany? Użyłam opcji przelewy24, kiedy używałam jej do zakupu florenów miałam je od razu na koncie.

2. MOD_Posejdon

MOD_Posejdon Guest

3. ginewracool

ginewracool Czeladnik forum

Mam pytanie,
    czy za pomocników sezonowych można zapłacić zwykłym przelewem, czy tylko przez przelewy 24?

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Można, ale czas księgowania trwa między 3, a 5 dni roboczych. Dopiero po wpływie należności na konto otrzymasz informację o dopisanie zakupu do konta w grze.

Autorowi wątku mogę jeszcze jakoś pomóc?

5. ginewracool

Proszę jeszcze odpowiedzieć jak zapłacić skoro nie ma funkcji "przelewy", gdzie ma wejść i jak przeprowadzić transakcję

weszłam do sklepu, kliknęłam pakiet pomocnicy sezonowi, dalej do kasy i.... stoję, bo nie ma przelewów, chyba, że czegoś nie zauważam. Mój bank jest u Was niestety nieaktywny i nie mogę zapłacić przez przelewy 24

Czekam na odpowiedź

Twoje posty połączyłem. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń
    MOD_Kirito

Ostatnio edytowane przez moderatora: 29 grudnia 2016
  6. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Na wstępie zaznaczę, że proszę o nie pisanie post pod postem. Informacje jak edytować post znajdziesz w mojej adnotacji w powyższym poście. Pisanie wielu postów pod sobą może skończyć się przyznaniem punktów zgodnie z regulaminem forum.

Zaznaczając opcję "Dotpay" mamy możliwość zapłacenia zwyczajnym przelewem. Po wybraniu opcji dotpay pojawi nam się taka oto grafika :
    unnamed.png

Informacje na ten temat znajdziesz też w poradniku : dotpay

Pamiętaj proszę, tylko że dokonana wpłata może się zaksięgować w terminie od 3 do 5 dni roboczych. W przypadku końcówki roku zachęcam do skorzystania z paysafecard, która jest szybsza metodą płatności.

7. ginewracool

Ok, bardzo dziękuję. Z wiekiem człowiek wolniej się uczy. Pozdrawiam serdecznie

8. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Ciesze się że mogłem pomóc.

Czy autor wątku ma jeszcze jakieś pytania ?

9. ginewracool

Nie dziękuję, wpłata wydrukowana, pójdzie dzisiaj, ale normalnym internetowym przelewem. Można zamknąć wątek.

10. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.