Sezonowi pomocnicy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Bobinek, 3 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bobinek

Bobinek Młodszy ekspert

Mam takie pytanko. Sezonowi pomocnicy niestety zostali skróceni o jeden dzień. Nie doczytałem i otwierając dzisiaj farmę zdziwiłem się. Czy jest wiadomo kiedy znowu będą. W lato mam mniej czasu na grę w domu więc często gram na telefonie niestety tylko posiadając kombajn ma to sens dlaego zadaje pytanie, bo nie wiem czy wystarczy mi do kombajnu do następnego takiego ewentu.

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Bobinek, niestety kolejny termin nie jest znany. Jednak przeglądając dział Ogłoszenia eventowe można zauważyć pewną regularność, ponieważ "promocja pakietu sezonowi pomocnicy" odbywała się:
    - 28.04 - 03.05
    - 29.05 - 03.06
    - 28.06 - 03.07
    - 29.07 - 03.07
    Na tej podstawie można wnioskować kiedy może pojawić się kolejna edycja tego mini eventu. :)
    Zapraszam do śledzenia Oficjalnych Ogłoszeń. :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

3. Bobinek

Bobinek Młodszy ekspert

Nie dziękuję trzeba poczekać ten miesiąc dziękuję za szybką odpowiedż

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Również dziękuję, skoro dalszych pytań nie masz, to temat pozwolę sobie zamknąć. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.