Sezon

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Richacik, 21 lipca 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Richacik

Richacik Okazjonalny autor

Nie było mnie kilka dni, chciałabym zdobyć nagrody za 39 poziom w sezonie, wykonałam wszystkie dzisiejsze zadania kupiłam sobie punkty w skleporamie a jeśli kupie pakiet punktów sezonowych to braknie mi 18 punktów do nagrody za 39 poziom, dodam że mam wypkupioną licencję i tu punkty dopiero za 13 godzin mogę zebrać. Jak mogę zdobyć te 18 punktów? czy jest może jeszcze jakaś misja?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nie ma niestety żadnej misji, w której można by zdobyć punkty. Jeśli wszystkie dzisiejsze zlecenia wykonałaś, kupiłaś pakiet w Galerii handlowej i 5 pakietów po 100 PNS w cenie 30 farmarek każdy w SklepoRamie to wyczerpałaś wszystkie możliwości. Odbioru punktów z licencji nie da się przyspieszyć.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Richacik

Richacik Okazjonalny autor

:cry:nie... dzięki:)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.