Sezon

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Mcgregoro, 22 grudnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mcgregoro

Mcgregoro Książę forum

Bry.Coś się pomieszało Joachimowi Jaskółce bo jeszcze wczoraj miałem 27 poziom a dzisiaj odpaliłem sezon zrobiłem parę zleceń a tu niespodziankao_O patrzę i oczom nie wierzę mam dopiero 2 poziom wygląda to tak jakbym dopiero zaczął grac.Możecie to sprawdzić co tam poszło nie tak?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Cześć Mcgregoro.

Wyloguj się, zaloguj ponownie i sprawdź jeszcze raz. Jeśli tak to wygląda np. na Unity lub kliencie to sprawdź na Flashu a jeżeli w każdej wersji nadal poziom w sezonie będzie źle wyświetlany to zapraszam do PT, z pozycji forum nie mamy możliwości sprawdzenia konta.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Mcgregoro

Mcgregoro Książę forum

Zaraz sprawdzę.Klienta nie mam bo nie obsługuje partnerskich stron a loguje się przez fotkę.pl unity na razie omijam szerokim łukiem gram do końca na fleszu.

Ostatnie edytowanie: 22 grudnia 2020
  4. SMOD_Atena

Jeśli tak jest na Flashu to po ponownym zalogowaniu, ewentualnie po czyszczeniu lub reinstalacji powinno być dobrze.

Czekam w takim razie na informację.

5. Mcgregoro

Mcgregoro Książę forum

Sprawdziłem na Flashu i na Unity tu i tu poziom 2 ,czyli u Was coś ten teges :pCiekawe czy u innych farmerów jest tak samo?Jak nie będzie zgłoszeń od innych że maja podobną sytuację to po południu napiszę do PT.Jak chcesz to możesz zamknąć.:)

6. SMOD_Atena

To coś raczej Twojemu Joachimowi się poprzestawiało ;)
    U mnie na Flash jest tak jak powinno być: 33f.png
    Na Unity również: 33un.png
    Na kliencie też bezbłędnie: 33kl.png

Jeśli po południu nadal będziesz miał błąd to napisz do PT a tutaj temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.