Sezon

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika maryla12, 3 listopada 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. maryla12

maryla12 Okazjonalny autor

W poprzedniej edycji doszłam do końca wszystkie nagrody podstawowe otrzymałam ale mam problem nie wiem co to są nagrody licencji chyba coś nie do końca doczytałam chciałabym teraz zrobić wszystko ale nie wiem jak.Pozdrawiam

2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Nagrody licencji sezonowej są dla osób, które zakupiły pakiet licencji sezonowej.
    Wszystkie informacje na ten temat znajdziesz w Poradniku: Sezon duchów :

"Pakiet licencji sezonowej
    Możliwy jednorazowy zakup.
    Cena 19,99 PLN lub 11,99 PLN dla Graczy z czynnym pakietem premium.

Pakiet licencji sezonowej daje dodatkowe nagrody oraz 90 PNS co 20 godzin.

Od czasu zakupu licencji, dodatkowe nagrody są dopisywane po osiągnięciu wymaganej dla tego pułapu liczby punktów. Pojawia się również przycisk do odbioru zaległych dodatkowych nagród, jeśli przed zakupem licencji zakończono już jakieś zadanie w tym sezonie.
    90 PNS można odbierać z planszy co 20 godzin, nie są one dopisywane automatycznie!

Korzyści licencji sezonowej obejmują tylko bieżący sezon, można go zakupić w czasie sezonu i wstępu do sezonu."

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. maryla12

maryla12 Okazjonalny autor

Nie wielkie dzięki wszystko już wiem.

4. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Proszę bardzo i wątek zamykam.
    Miłego wieczoru życzę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.