sezon

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika HMJS, 5 maja 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. HMJS

HMJS Stały bywalec

czy mi się wydaje czy sezon zakończył się o dzień wcześniej niż pokazywał zegar? wczoraj u mnie jeszcze były 2 dni do końca. O co chodzi?

2. MOD_Cookie

MOD_Cookie Wszystkowiedząca wyrocznia

Sezon zakończył się dzisiaj o godz. 14:00, zgodnie z informacją podaną w Ogłoszeniu oraz poradniku. Wskazania zegara eventowego również były właściwe i zarówno wczoraj, jak i dzisiaj czas do zakończenia wskazywał już w godzinach. Być może spojrzałeś na inny event, stąd ta sytuacja?
    Obecnie trwa okres posezonowy, który zakończy się 8.05 o godz. 14:00.

Czy masz jeszcze jakieś pytania?

3. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

A chodzi o to, że zamiast zegar odliczać dni co 24h, od 14:00 do 14:00, to robi przerzutkę o 3:00.
    I dlatego zamiast rano na zamiast widzieć dzień do końca, zegar odlicza ostatnie godziny.
    Tak fachowcy z BP sobie umyślili.
    Mogliby sezony startować i kończyć o północy.
    Wtedy nie było by takich szopek, a i pasowałoby to z resetem zleceń.
    Ale jest, jak jest.:(

AnnDżelina, abc2016 oraz MOD_Cookie lubią to.
  4. MOD_Cookie

MOD_Cookie Wszystkowiedząca wyrocznia

hlnrys dziękuję za pomoc :) Chociaż u mnie wyświetlało się poprawnie, bo liczyłam, czy uda mi się zrobić jeszcze jedno zapętlenie przed końcem ;)

Czy Autor ma jeszcze jakieś pytania?

5. HMJS

HMJS Stały bywalec

No właśnie też patrząc na zegar uznałam że mam czas popołudniu na dokończenie i zdobycie nagród a tak lipa. Trochę to nie fair :( Nie, autor nie ma pytań. Autor jest rozczarowany BP

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W takim razie temat zamykam. Miłego dnia życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.