Opinie Sezon zimowy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 6 grudnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. AngelGina

AngelGina Generał forum

I dokładnie tak mnie zmylili :D
    Nie robiłam 1 sezonu, gdyż wydawał mi się nieopłacalny, szkoda mi było wywalać tyle zasobów, żeby zdobyć item, jak dla mnie mało interesujący... a tu się nagle okazuje, że teraz może być nawet w miarę atrakcyjny, wrrr, nie lubię takich niepewnych działań, wolę mieć od razu jasno określone, o co można walczyć, ale cóż, taki mój wybór, teraz też nie wiem, czy zabiorę się za ten sezon... mam focha ;)

2. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

I mamy nowy sezon. [​IMG]
    A ja kierując się naszym FAQ opiewającym uroki itemu "Trofeum sezonowe", a zwłaszcza jego walory wizualne:

"Item ten jest otrzymywany jednorazowo, tj. gracz, który otrzyma go w danym sezonie, nie otrzyma go już w kolejnych sezonach.
    Wśród nagród bieżącego i kolejnych sezonów będą się znajdować ulepszenia przedmiotowego itemu zmieniające jego cechy - głównie wizualne. Item ma mieć charakter trofeum."

pierwszego sezonu nie robiłam, tzn. nie uzyskałam ulepszenia zmieniającego cechy wizualne itemu i niestety, dzięki wprowadzeniu mnie w błąd jestem teraz pozbawiona nie tylko niewątpliwych uroków ulepszonego itemu ale również , a zwłaszcza bonusów jakie są do niego przypisane.
    No cóż . . . nie takie "pomyłeczki" już były w naszym FAQ.

3. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

@hlnrys dzięki za rozpiskę :)

Pierwszy sezon zaczęłam robić z dużym opóźnieniem, bo po czasie czytałam wątek i skupiłam się na treści poradnika. Mój błąd. Zostaje mi czekać na wyprzedaż.

4. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

No cóż,powinnaś dawno wiedzieć,że BP przewidywalne jest coraz mniej...;) Ja zaczęłam,bo na początku bawiło mnie karmienie darmozjadów-nie wchodziłam tam od bardzo dawna...No a potem poczytałam i zrobiłam cały sezon,chociaż kasy dużo poszło-targ i koszyk...Ale stwierdziłam-co tam,nie jeden kolekcjonerski mam,to będzie najwyżej następny...:p Poza tym-przeczytaj,co masz w sygnie...;)

5. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

robię zlecenia klientów jak tylko zostały wprowadzone nowe zasady,,,bardzo wybiórczo,,pd powyżej 50 tys i żadnych zleceń z wyspy:cry:,,będę robić sezon pewnie mniej wybrednie,,ech

6. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

Pierwszy sezon zrobiłam cały. Skończyłam chyba na dwa dni przed końcem. Zlecenia robiłam raczej wybiórczo, tylko to co mi pasowało i czego miałam pod dostatkiem. Kupiłam chyba ze 2 razy coś na targu z produktów.
    Robiłam sezon od początku - na początku tak bardziej, zeby zobaczyć z czym to się je, ale później stwierdziłam, że to trofeum może jednak z czasem coś dać, a jak nie to w pasku jeść nie woła.
    Zobaczymy co dalej z tego wyniknie. :)

7. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Mnie tam nigdy nie bawiło oddawanie za frico jak sama ich nazywasz darmozjadom. A w tym wypadku nie chodzi o nieprzewidywalność BP tylko o wprowadzenie w błąd zapisem w FAQ i o tym przecież sama pisałaś w tym wątku.
    Wiem co mam w sygnie i tę maksymę stosuję w życiu, jednak z większą uwagą spojrzałam komu podoba się twoja wypowiedź i już widzę uśmiech i zacieranie "rączek"pewnego usera.:D
    A jeżeli chodzi o brak jednego ulepszenia to cierpliwie zaczekam na sprzedaż i sobie go kupię, bo i tak wydaję na grę mniej niż bym mogła.:p

8. siedem_dni

siedem_dni Mistrz forum

mogę oddać w razie gdyby sie nie udało

9. milencia_em

milencia_em Fanatyk forum

Wegorze czy punkty? xD:p Swoja droga, fajnie by bylo jakby mozna bylo jakies punkty znajomym wysylac ;)
    Wegorzy dalej nie mam i dalej o nich marze, wiec trzymaj kciuki oby sie udalo, ale one sa az na samym koncu nagrod, wiec faktycznie moze byc ciezko :oops:

magdusia668 lubi to.
  10. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Hm
    a co jest takiego ''łał '' w tym itemie bom ślepa i nie widzę :oops:;) może powinnam machnąć se jeden sezonik ;)

podstawowy mam za darmo
    i starczy xD:cry:xD

11. marocco

marocco Stały bywalec

Witam, Brygida Turowska chce ode mnie kosterę. Wie ktoś skąd bo nie kumam :cry:

12. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

To zwierzak, który będzie dostępny dopiero w przyszłych tajemniczych zagrodach (od 13 bodajże).
    Jest to błąd i należy w tej sprawie pisać do PT.
    Polecam.

13. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Napisałam,czekam ...;)

14. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Forum tnie jak diabli.
    Zdublowało Ci cytaty i posty.

15. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Forum tnie, zawiesza się albo wywala i "Bad Gateway". Dramat

16. marocco

marocco Stały bywalec

Dziękuję za odpowiedź.

17. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

U mnie też Turowska zażyczyła sobie kostery... To błąd w grze i chcąc mimo wszystko wykonać to zlecenie, trzeba się zwrócić do Pomocy technicznej. Link znajdziecie pod ramką gry.

18. dworsky0

dworsky0 Aktywny autor

a to ulepszenie trofeum sezonowego to jak zamontować po otrzymaniu?

19. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

dworsky0, zdublowany post usunęłam.

Ulepszenie nakładasz na item podstawowy (nazywa się Podstawowe trofeum sezonowe), podobnie jak inne ulepszenia itemów. Postaw item podstawowy na łące i nałóż na niego ulepszenie.

magdusia668 lubi to.
  20. Ania19671967

Ania19671967 Aktywny autor

Witajcie farmerzy , mam pytanko - gdzie można zdobyć ten niebieski żeton sezonowy ?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.