Opinie Sezon wakacyjny

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 21 czerwca 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Lolo...

Lolo... Czeladnik forum

czytam. atena czyta chyba bez zrozumienia, ja pisałam o 5,52 a info pojawiło się o 7,06-czyli co miałam o 5,52 niby przeczytać
    ? straciłam około 1400 punktów, to powinien być jeden dzień dłużej. a o 1,20 to raczej spałam. czekałam od około 18 wczoraj do 0,30 ale nie jestem w stanie czekać całą noc czy coś będzie czy nie? to chyba oczywiste

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Lolo... czytam ze zrozumieniem i zapraszając do działu ogłoszeń mam na myśli to, że właśnie tam pojawią się zapewne kolejne ogłoszenia zgodnie z tym co jest napisane w wyżej podanym:

3. HotFarmer3387

HotFarmer3387 Nadzorca forum

I po sezonie łatwo szybko i przyjemnie dobroci zebrane 2 hienki zgarnięte lubię to :D Teraz trzeba uzupełnić zasoby ze stodoły gdyż darmozjady ostro zjadają głodne czy co :D xd

oset53 lubi to.
  4. misiek1978

misiek1978 Chodząca legenda forum

Pamiętajcie wykorzystać zebrane żetony :)

Miśkowo, agniecha$ oraz hlnrys lubią to.
  5. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Dziękujemy za opinie. Temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.