Sezon urlopowy Joachima Jaskółki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika katarzynaz, 1 kwietnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. katarzynaz

katarzynaz Okazjonalny autor

Proszę o pomoc w temacie: dlaczego nie działa już mini event ze słońcem na farmie? Dziękuję.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pewnie urlop Joachimowi się skończył albo słońce zaszło za chmury, u mnie też tak pochmurnie.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. katarzynaz

Nie uznaję takiej odpowiedzi, zupełnie nie w temacie, oczekiwałam fachowości a nie ironi.

4. SMOD_Atena

katarzynaz przykro mi, że nie jesteś zadowolona i taka poważna w takim dniu jak dziś :)

A jak już na poważnie to wskaż mi proszę jakieś ogłoszenie o evencie, ewentualnie poradnik do sezonu urlopowego, wówczas może znajdziemy wyjaśnienie.

draculik34 lubi to.
  5. katarzynaz

na stronie z newsami, akcje specjalne, całkiem zapomniałam, że dziś 1-04

6. SMOD_Atena

Akcja specjalna nie ogłaszana na forum w takim dniu jak dziś nie może być brana na poważnie.

A jeśli masz ochotę to zajrzyj do tego wątku: Motyw słońca.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

7. katarzynaz

Ten event działał od północy do dziś rana(brałam w nim udział) i raptem zniknął, więc myślałam, że to jakiś błąd ale teraz już sama nie wiem. Dobrze, dajmy temu spokój, kończę i miłego dnia. Już właśnie przeczytałam pod "Motywem słońca" po odnalezieniu 85 pokazujących się małych znaczków sam się wyłącza"

8. SMOD_Atena

To dokładnie tak jak trwa dzień dzisiejszy czyli od północy a jeśli zniknął to znaczy, że u Ciebie określona ilość kliknięć w postać Joachima została wyczerpana (85), miłego życzę i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.