Mini Event Sezon surfingowy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Rock, 16 lipca 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bunny132

bunny132 Generał forum

[​IMG] a a już zdobyłam dąb z allouville :inlove::inlove::inlove::inlove:xDxDxDxD

Anhedrea i kornik1 lubią to.
  2. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

U mnie sezon zakończony

aleksandra lubi to.
  3. eurb

eurb Zaawansowany

ciekawe, że tym razem żetonów dali tylko 9 a do bonusu +1 potrzeba 10. Ktoś tu liczyć nie potrafi albo jest złośliwy ustawiając w ten sposób.

4. rajskafarma

rajskafarma Mistrz forum

wiecej zetonów było w Eventach... robiłam i bonus wykorzystałam przy swietlikach

5. balamucielli

balamucielli Forumowy żółtodziób

Zabrakło mi 31 punktów żeby skończyć 40 poziom. Czujecie co za pech? Tylko 31 punktów i chyba pierwszy raz bym skończył cały taki event. Jak by więcej punktów brakowało do ukończenia to by tak nie bolało, a tu tylko 31, to tak jakby jedno zlecenie, bo najmniej w zleceniu są 32 punkty. Cóż trzeba się z tym pogodzić.

6. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

A kupowałeś punkty sezonowe w Skleporamie? Można kupić łącznie 500 PNS w pakietach po 100 szt. Jeden pakiet kosztuje 30 farmarek.

tajger1212 lubi to.
  7. grania.

grania. Analityk forum

Ja tam 40 poziomu nigdy nie robię

kornik1 lubi to.
  8. ponderoza70

ponderoza70 Stary wyjadacz

Pamiątka sezonu wystawiona ? Super pasza i +1 do warsztatów tylko przez 1 godz.

kornik1 lubi to.
  9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Sezon zakończony. Dziękujemy za opinie, temat zamykam i archiwizuję.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.