Opinie Sezon pomocników Mikołaja

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 18 grudnia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. gangrion

gangrion Młodszy ekspert

Dlaczego w bieżącym evencie " Czekając na Mikołaja ", który trwać będzie 3 tygodnie nie ma w nagrodach pkt. sezonowych ?

grania. lubi to.
  2. Mobilis_A075

Mobilis_A075 Aktywny autor

Irytujący jest Bober. Chce dwa razy wronę mgielną. Hodowli wron nie mam odblokowanej, na targu 0 ofert. I jak tu zdobywać komplet PNS...
    Turowska kroi drogie zwierzęta, zazwyczaj powyżej 100 tyś SG, za nie daje jakieś 500-2000 pd

matthero lubi to.
  3. Kasandra

Kasandra Czeladnik forum

I to jest bardzo dobre pytanie.
    W poradniku jest zaznaczone, że 9600 pkt sezonowych będzie można zdobyć podczas trwania akcji specjalnych, obecny event trwa do 8.01., zatem po jego zakończeniu do końca sezonu pozostanie tydzień z hakiem. Czyli ewentualnie zostanie jedno pełne wydarzenie w którym można byłoby dać w nagrodach pkt sezonu. Czy zatem BP zamierza upchnąć w tym jednym wydarzeniu w nagrodach prawie 10000 pkt?
    W poprzednim sezonie dyniowym, w akcjach specjalnych została zaplanowana taka sama ilość pkt do zdobycia, jednak możliwość ich zdobywania rozłożona została na 5 różnych eventów, i o ile się nie pomyliłam w rachunkach koniec końców maksymalnie można było wyciągnąć nawet więcej, bo aż 10070.
    Średnio mi się chce w takim razie wierzyć, że w tym sezonie wszystkie pkt zostały z góry zaplanowane do zdobycia w jednym evencie. Ale nie jestem graczem z wieloletnim stażem, więc może się mylę i zdarzały się już takie sezony.
    W każdym razie zaczęłam się obawiać, że jeśli nie będzie możliwości zdobycia tych punktów w eventach, to nie wyrobię się z osiągnięciem wszystkich progów, ponieważ zlecenia u klientów robię wybiórczo a brakujące pkt zawsze zdobywam w eventach.

hlnrys i 22vader lubią to.
  4. Mobilis_A075

Mobilis_A075 Aktywny autor

Pewnie będzie wszystko w 1 evencie, który będzie piekielnie trudny >:(:mad: