Opinie Sezon owocowy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 29 sierpnia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Eviana

Eviana Team Leader Team Farmerama PL

Witajcie Farmerzy,

Jaskółka Joachim wraca na sezon owocowy! Klikaj budynki sezonowe na swoich polach, aby sprawdzić, jakie nowe nagrody sezonowe czekają na zdobycie!

Wstęp do sezonu
    30.08.2022 godz. 14:00 - 01.09.2022 godz. 14:00

Sezon:

Czwartek, 01.09.2022, godz. 14:00

Środa, 28.09.2022, godz. 14:00

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

2. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

i trzeba robić sezon 8)8)

nie dość,ze trza wykupić licencje bo jest ćma to jeszcze 2x piccolo,echhh
    znowu karmienie darmozjadów8)8)

3. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Mamy postulować, aby nie dawali Piccolo ani nowości TS-owych w nagrodach? :D
    Sezon jak sezon, przyjdzie, szybko minie, przyjdzie następny... Traktuję już je jako stały element farmerskiego życia:) A Piccolo bywa zaskakujące. Jakiś czas temu otworzyłam jedną, zabłąkaną w inwentarzu skrzyneczkę. Nawet nie wiem skąd ją miałam, chyba właśnie z poprzedniego sezonu. I ku mojemu bezbrzeżnemu zdziwieniu wyrósł z niej florenowiec...:eek:

4. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

heheheheh,nie nie Marion piccolo powinno być wiecej ;) , tylko czemu te lepsze rzeczy są w licencji ale dobrze, że są 8)

EDIT:

Marion możecie tylko postulować aby te darmozjady mniej chciały jeść :pxD bo czasami musze korzystać z czerwonego koszyka 8)

5. HotFarmer3387

HotFarmer3387 Nadzorca forum

Robimy bo magnolia drzewiasta do zdobycia z takich perełek w tym sezonie ;)

6. pbkl

pbkl Ambasador forum

Ja widze tylko zagadkowa zagrode a nie zagrode dla cmy....hmmm...

Sezonow od dawna nie robie a nowe zagrody/drzewa jak przyjda to beda.

Za duzo nowych zagrod i drzew co chwile, juz dawno przestalam za tym pedzic...

dantic3 i ryzio lubią to.
  7. ryzio

ryzio Weteran forum

ćmy są jak wykupisz ten dodatkowy pakiet - wtedy masz dostęp do tych nagród , które są na szaro .

A co do nowych zagród i drzew to podzielam Twoje zdanie :) też mi jakoś z nimi nie spieszno. Zwłaszcza, że coraz częsciej pojawiają się jako zwykłe nagrody w eventach więc i pewnie te ćmę tez w końcu gdzieś dadzą.

dantic3 lubi to.
  8. pbkl

pbkl Ambasador forum

hmmm... chyba mam pomrocznosc jasna, bo nadal na ostatniej pozycji - 40 - ( szara lista-wiem :) ) widze tylko zagadkowa zagrode a nie zagrode dla cmy.
    Mozesz powiedziec pod ktorym numerem jest ta cma??

dantic3 lubi to.
  9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jest Domek dla ćmy za 39 pułap w nagrodach licencji:

FAQ_-_Sezon_owocowy_Farmerama_PL_-_2022-09-02_22.33.26.png

dantic3, wiesi06 oraz ryzio lubią to.
  10. dadanow

dadanow Forumowy żółtodziób

witam mam pytanie jak odblokowac w sezonie prawa strone bo jest blokowana nie wiem czy chodzi o poziom grya mam 215

dantic3, magdusia668 oraz Aisha1969 lubią to.
  11. wiesi06

wiesi06 Aktywny autor

Trzeba wykupić licencję za realne pieniądze

dantic3, magdusia668 oraz Aisha1969 lubią to.
  12. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

To płatna opcja.

Pakiet licencji sezonowej
    Możliwy jednorazowy zakup.
    Cena 19,99 PLN lub 11,99 PLN dla Graczy z czynnym pakietem premium.
    Pakiet ten daje dodatkowe nagrody (kolumna nagrody licencji sezonowej) oraz 90 PNS co 20 godzin. Dodatkowe PNS należy odbierać z planszy, nie są one dopisywane automatycznie!

Od czasu zakupu licencji, dodatkowe nagrody są dopisywane po osiągnięciu wymaganej dla tego pułapu liczby punktów. Pojawia się również przycisk do odbioru zaległych dodatkowych nagród, jeśli przed zakupem licencji zakończono już jakieś zadanie w tym sezonie.

Korzyści licencji sezonowej obejmują tylko bieżący sezon, można go zakupić w czasie sezonu i wstępu do sezonu.

https://board-pl.farmerama.com/threads/sezon-owocowy.87196/

13. Aisha1969

Aisha1969 Ambasador forum

trzeba wykupić licencję za 19,99 zł

dantic3 i magdusia668 lubią to.
  14. SMOD_Atena

dadanow Twój post oraz posty Graczy podpowiadających przeniosłam tutaj czyli do wątku tematycznego.

15. dadanow

dadanow Forumowy żółtodziób

bardzo dziekuje za odpowiedz tak myslalm ze trzeba kupic

tereska1108 lubi to.
  16. skorpion_JM

skorpion_JM Analityk forum

W sklepie sezonowym wróciły poprzednie ceny.

orkiszowiec, wiesi06 oraz ryzio lubią to.
  17. ryzio

ryzio Weteran forum

luknęłam z ciekawości i faktycznie stare ceny wróciły :)

18. paterka

paterka Czeladnik forum

Hej
    w 27 dostałam dwie zagadkowe sadzonki, których nigdzie niema co mam zrobić by zostały dopisane do mojego konta?

19. SMOD_Atena

Hej.
    Na 27 pułapie z tego co widzę są 2 zagadkowe tropikalne drzewa, czyli na wyspę. Sprawdzałaś inwentarz z drzewami z poziomu wyspy?

20. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Sezonów nie robię od wielu miesięcy. Zagrody będą, to będą a jak nie, to nie. Piccolo? Dziękuję, wystarczą mi te z eventów, i tak czekam na ich większą ilość aby je w końcu wystawić w myśl zasady "im więcej, tym lepsze nagrody":p A jedną czy dwie skrzynki miesięcznie różnicy mi nie robią;) Zwłaszcza, że są w płatnej licencji a ja już dość pieniędzy realnych wydałem na tę grę:) Znaczy... Na pewno pikolaki tam są, zagrodom się nie przyglądałem tak dokładnie;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.