Opinie Sezon noworoczny

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 30 grudnia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Witajcie Farmerzy,

Jaskółka Joachim wraca na sezon noworoczny! Klikaj budynki sezonowe na swoich polach, aby sprawdzić, jakie nowe nagrody sezonowe czekają na zdobycie!

Wstęp do sezonu

02.01.2026 godz. 14:00 - 04.01.2026 godz. 14:00
    Sezon

Niedziela, 04.01.2026, godz. 14:00

Niedziela, 01.02.2026, godz. 22:00

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

twardy81 lubi to.
  2. twardy81

twardy81 Wyjątkowy talent

Robię jak każdy

bogusiak80, Honorat. oraz hapsak89 lubią to.
  3. hapsak89

hapsak89 Hrabia forum

Ja również, dąb się przyda, bo beszypułkowego nie mam jeszcze... gorzej, że filodendrona też nie :sleepy:

{Monia} lubi to.
  4. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Robię i kupuję prawą stronę, nie mam ani dęba ani filodendronu :)

bogusiak80 i hapsak89 lubią to.
  5. Mobilis_A075

Mobilis_A075 Mistrz forum

czy tylko ja widzę, że gorsze nagrody? Po co wciskają rzeczy z alp, skoro nie chcę ich odblokować?

6. zefirek55

zefirek55 Zaawansowany

Nagrody niezbyt ciekawe. Chyba po raz pierwszy nie kupie licencji. Nie ma o co walczyć moim skromnym zdaniem.
    Te nowe drzewka mam a dębu to około 10 szt

Ostatnie edytowanie: 4 stycznia 2026
  7. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

no a ja uważam, że dąb bezszypułkowy i filodendron w platnej wersji czyli najnowsze TS-y, których nigdzie indziej nie zdobędziesz tylko musisz liczyć na szczęście to świetne nagrody. A tak dostajesz po jednym drzewku i nie musisz liczyć że ci wypadną.

zefirek55, AngelGina oraz hapsak89 lubią to.
  8. hapsak89

hapsak89 Hrabia forum

Zgadzam się, ta wersja sezonu moim zdaniem trzyma poziom. Są dwa nowe drzewa, po jednym na każdej ze stron.

9. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

ja nie wiem co by ludzie chcieli w tych sezonach, ja nie kupilam licencji już 3 razy z rzędu, takie slabe nagrody byly, chyba kupilam ostatnio jak gronostaje były, tak mi się zdaje, jakaś zagroda na pewno nowa byla. Ten sezon uważam za jeden z najlepszych.

10. MOD_Ruda

MOD_Ruda Fanatyk forum

To ja odpowiem: Ciebie nie interesują nagrody z Alp ale są gracze, którzy maja odkryte Alpy i te nagrody są dla nich bardzo cenne.
    Nie patrz tylko na siebie ale na ogół.

11. bogusiak80

bogusiak80 Chodząca legenda forum

Ja zawsze kupuję i robię sezony,mam gwarantowane drzewka i zagrody.Dary dla Alp także mnie interesują.Można wybrać zawsze coś dla siebie.Nawet gdy Alp nie robiłam to nazbierałam tyle dóbr,że teraz mam jak znalazł odkąd wyjechałam w góry.

Ostatnie edytowanie: 3 stycznia 2026
  12. Kala

Kala Moguł forum

Nigdy jeszcze nie kupiłam licencji, w tym sezonie się nad tym zastanawiam.. Nagrody są fajne - 2 nowe drzewka.
    Tylko zastanawiam się, jak nie kupię teraz, od razu jak się zacznie sezon, tylko jak już np. będę na 5 poziomie to nagrody z tej licencyjnej strony będą dopisane czy to przepada?

hapsak89 i farmerbaba1 lubią to.
  13. farmerbaba1

farmerbaba1 Półbóstwo forum

nagrody będą dopisane

hapsak89 i Kala lubią to.
  14. Kala

Kala Moguł forum

Dzięki za odpowiedź :)

hapsak89 lubi to.
  15. MOD_Ruda

MOD_Ruda Fanatyk forum

Nagrody nie będą dopisywane. Jeśli wykupisz Licencję w środku lub np. na końcu Sezonu to musisz je zebrać ręcznie. Dopisują się tylko wtedy kiedy licencja jest wykupiona od razu na samym początku.

Kala i bogusiak80 lubią to.
  16. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Musisz je "ręcznie" odklikać. I wtedy się dopiszą.

Kala i bogusiak80 lubią to.
  17. koala1122

koala1122 Czeladnik forum

witam mam w zadaniu oddać kardynała, zbierałam zagrodę już dwa razy i nie mam kardynała dlaczego, ktoś wie?

18. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

ale zebralaś tą co byla do wygrania czy tą tymczasową?

19. Kala

Kala Moguł forum

Rozumiem, dzięki :)

20. zletrafileskotku

zletrafileskotku Hrabia forum

Ja lubię sezony- i zawsze robię wszystko - mogę zdobyć banany( 14 to sporo a mnie jeszcze trochę brakuje do odsłonięcia wszystkich run ) SP, różne skrzynie, zawsze jakaś nowość, właśnie rzeczy z Alp mi się dzieki temu nazbierały a teraz mi sie przydają,( też nie byłam zachwycona jak ich nie miałam ) ale teraz sobie cenię, i oczywiście dla mnie zawsze w cenie są skrzynie z neonowymi zagrodami, teraz jeszcze pnacze pozwalajace poustawiać itemy- dla mnie jak zawsze spoko! i robię :)