Sezon noworoczny- nagroda za zadanie 40-te

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika grachaj, 26 stycznia 2026.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. grachaj

grachaj Młodszy ekspert

Witam,
    Mam pytanie dotyczące odblokowania nagrody za wykonanie misji dla poziomu 40.
    W dniu dzisiejszym wypełniłam pasek wymaganą ilością punktów jednak nie otrzymałam nagrody z 40 poziomu (nie odznaczono "ptaszkami" tak jak w poprzednich poziomach wykonania zadań). Wykonuję kolejne misje i punkty na pasku dodają się od nowa.
    Czy aby otrzymać nagrody z poziomu 40 trzeba wykonywać misje do końca eventu czy jest to jakiś błąd w grze?
    Będę wdzięczna za pomoc

2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Witaj:) Poziom 40 jest poziomem powtarzalnym. Znaczy to, że nagrody jakie tam się znajdują. można zdobywać wielokrotnie (maks. 13 powtórzeń). Zdobywasz je za każdym razem, gdy pasek postępu się zapełni. Dlatego przy tych nagrodach nie ma zielonych "ptaszków".

Czy chcesz jeszcze o coś spytać?

3. grachaj

grachaj Młodszy ekspert

I wszystko jasne :)
    Bardzo dziękuję za pomoc i życzę miłego dnia :)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Również dziękuję, miłego dnia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.