Opinie Sezon lodowcowy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 13 stycznia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Ale 100% już będzie od marca i co miesiąc więcej, więc na 10 miesięcy będzie % bonus. Co prawda zagranie z pierwszym trofeum brzydkie (w sumie dobrze, że nie robiłam 1 sezonu), ale zdania nie zmieniłam, robię.

2. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

-norbijas-, jeśli wklejasz na forum jakąś obcojęzyczną treść, to tłumacz ją w całości. Proszę o uzupełnienie tłumaczenia.

-norbijas- lubi to.
  3. kropelka04

kropelka04 Generał forum

o nowym itemie z nakladkami jest info i w naszym faq, w tabelce, ktora wyzej wkleilam.

czy pierwsza nakladke (i sam item) nie dostawalismy czasem w sezonie halloweenowym?;)

4. BA_Marion

Oczywiście, że Halloweenowym:D Już poprawiam;)

5. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Chyba za tępa jestem-proszę jak krowie na rowie- to trofeum jeszcze do 16 trzymać a potem wywalić-bo ozdobą będzie tylko?o_Oo_Oo_O Czy jednak jakiś % będzie nadal dawał?o_Oo_Oo_O

6. kropelka04

kropelka04 Generał forum

bo sama sie zakrecilam, z natloku wrazen :p

gosia, nie bedzie dawal, bedzie ozdoba, mozesz z czystym sumieniu zamiast na polu trzymac w pasku:p

7. martajolka81

nie będzie

8. gosiagosia60

No to w takim razie już wiem,że żadnych lodowcowych,wiosennych i inszych sezonów nie tknę..8)

9. martajolka81

Ale teraz % dostaniesz już w marcu i z miesiąca na miesiąc będzie więcej. Znaczy nie namawiam :)

10. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Faktycznie nie zauważyłam.

11. BA_Marion

Gosia, stary item czyli Trofeum sezonowe będzie miał już tylko normalne swoje bonusy, czyli jeśli ktoś zdobył oba ulepszenia 3.500 PD/TPD co 23 h.

12. gosiagosia60

Jak za tyle oddanego towaru,to żart jakiś jest,żeby tylko faktycznie"sezonowy"był...>:( I następne takie same...No więc,jak wyżej-moje głodomory głodne będą...8)

13. anna0089

anna0089 Książę forum

No i skrzydełka mi opadły :cry:Poprzednich sezonów nawet nie tykałam ale te 600 % zadziałało na moją wyobraźnięo_O
    ale jeśli item działa tylko do końca roku ...to już nie wiem czy się włączę na 100 % ale te 200 czy 300 % które spokojnie można zdobyć tez mnie kusi :cry:Miecio płaczę jak musi coś oddać ze stodoły . Ale mi ćwieka zabili :oops:

14. milencia_em

milencia_em Fanatyk forum

Witam wszystkich :D
    Od pierwszego sezonu zakochałam się w nim tak więc ja robię i to bez dwóch zdań ;)

15. gosiagosia60

Ale co z tego,jak tylko"sezonowo"..A towar do stodoły sam nie wpada...Zobaczę co w eventach będzie i tylko tyle zrobię..

16. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

W sumie to mogli zrobić trofea z bonusami na stałe. Po co tak wymyślać...
    Ja i tak będę robić, bo jestem chyba od tego uzależniona.

17. martajolka81

rozumiem, nie namawiam, nie lubię, jak ktoś mnie przekonuje :)

18. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Ja już nie robię tego sezonu.
    Zrobi się samo tyle ile punktów będzie w eventach.

19. MYSZKA2005

MYSZKA2005 Weteran forum

hm, moze ze 2 albo 3 zrobie. bedzie po 200-300% przez kilka miesiecy, a to juz cos. pozniej pewnie odpuszcze.

20. hator

hator Ekspert forum

Po przeczytaniu Waszych postów, przeanalizowaniu jeszcze raz FAQ, mój entuzjazm mocno opadł :p
    Zastanawiam się, czy aby lepiej by mi było skupić się na misjach ( u mnie robienie jednego wyklucza robienie drugiego), czy może pokusić się na ten i ewentualnie następny sezon , albo tylko na następny i zadowolić się 100 % ew. 200% .

Mrówki mam, to może następny ?
    Eh i znowu nie wiem co robić :D
    Muszę się z tym przespać :p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.