Opinie Sezon lodowcowy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 13 stycznia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aisunel

aisunel Generał forum

I tak rok 2020 doprowadzil do chwili,iz gra przestala byc darmowa,a tak bronilem tej teorii.Coz zlikwidowali pomocne rece,zlikwidowali wszystkie tanie pomocne zakupy.Sezony caloroczne juz nie dla mnie:(.To co mam robico_O.Domek misia tumisia przekonal mnie do farmerowej eutanazji:D

2. celt22

celt22 Czeladnik forum

Do ulepszenia pucharu zabrakło mi 1035 punktów. Gdzieś zgubiłam jeden dzień. Trochę szkoda. Gratulacje dla wszystkich którym się udało :):) :)

kalinamala lubi to.
  3. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Plan wykonany :)
    Obyło się bez zakupów. Same zlecenia i eventy.

4. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Koniec:D Prawie wcelowałam, o jeden punkcik przeskoczyłamxD
    sezon.PNG

5. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Monety trzeba wykorzystać do 14stej czy jeszcze w trakcie tego okresu posezonowego czy jak tam on się zwie ?

6. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Do godz. 14:00. Później sklepik zamkną Ci na cztery spusty;)

kaska860 lubi to.
  7. BiałyTrabant

BiałyTrabant Fanatyk forum

Niestety, nie doczekałem się od BP małego co nieco, dziś nie wpłacam niczego stanąłem na 35. Mam nadzieję, że w niedługim czasie, będzie możliwość dokupienia brakującego ulepszenia. Rysiu, miałeś rację, jeszcze raz wielkie dzięki za zainteresowanie. Brawo Ty.

kalinamala i olgs3 lubią to.
  8. sylwiawietrz

sylwiawietrz Mieszkaniec forum

A mi zabrakło 100 punktów do mrówek :cry:

jak do tego doszło.....nie wiem...

kalinamala lubi to.
  9. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

nie kupiłam ani w skleporamie, ani tych tygodniowych i nawet wszystkich darmozjadów nie karmiłam, raz zapominałam ich nakarmić, skończyłam dobre kilka dni temu i podejrzewam, że jak ktoś nie robił wszystkich eventów w całości to ma problem z punktami sezonowymi

10. ewanta

ewanta Komandor forum

zapomniałam do sklepiku zajrzeć :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

11. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dziękujemy wszystkim za opinie na sezonu lodowcowego. Wątek zamykam i przenoszę do Archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.