Opinie Sezon lodowcowy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 13 stycznia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Poziom 37 osiągnięty :) Z moich obliczeń i przypuszczeń co do punktów z eventów wynika, że się niepotrzebnie rozpędziłam z kącikiem zleceń, bo mogłam sobie już dziś odpuścić. Więcej nie robię, chyba że pod koniec mi braknie. Szkoda mi towaru na ostatni, powtarzalny poziom.

2. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Umnie również 37 poziom,nie oddałam ani razu kostery,choć wołali o nią niemalże codziennie.xD

3. BA_Czerwona

Moi też byli uparci, no widzą że nie mam to po co codziennie pytają? Jakbym zdobyła to by nie przyszli i towar by mi zgnił w magazynie ;)

4. cheeky

cheeky Czeladnik forum

Ale wam to kurcze szybko idzie. Ja oddaje codziennie wszystko i dopiero do 33 dobijam powolutku:oops:

5. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

a może nie zdobywasz wszystkich PNS z akcji specjalnych? bo ja też mam dopiero 33, ale raz zapomniałam zupełnie o kąciku zleceń, a kilka razy nie oddałam wszystkiego, tego pazernego gościa na samym dole to zwykle pomijam, ale jeżeli wezmę wszystkie PNS z tego eventu (jestem w połowie zbierania PNS z 2 strefy, czyli 1800 mi zostało do zebrania) i z pozostałych (powinno być jeszcze 4000 punktów), to bez żadnego problemu skończę... dziś liczyłam to musze robić codziennie po 573 punkty za zlecenia, jeżeli się gdzieś nie pomyliłam …...

6. cheeky

cheeky Czeladnik forum

o widzisz, na smierc o tym zapomnialam. W sumie jest jeszcze troche czasu wiec powinno sie spokojnie udac zwlaszcza ze 573punkty to nie cale zlecenia.

Wrzosowisko3 i olgs3 lubią to.
  7. BA_Czerwona

Spokojnie, jest jeszcze mnóstwo czasu. Od pierwszego sezonu zakładam sobie tabelę z poziomami, usuwam sobie zdobyte na bieżąco i pozostałą sumę dzielę codziennie przez liczbę dni, które zostały do zakończenia. Wtedy widzę jak średnia do zdobycia spada i kiedy mniej więcej będę miała spokój. Jest to bardzo motywujące (żeby jak najszybciej mieć luz), ale z drugiej strony pokazuje, że da się to zrobić nawet jeśli kilka dni się zapomni albo nie zdobędzie czegoś z eventu. Jeszcze nie skończyłam, ale biorąc pod uwagę, że zostało mi jeszcze sporo punktów u Alicji, no i w każdym evencie są jakieś PNS, to zakładam, że nie są mi już potrzebne zlecenia. A jak będą to jest to różnica do nadrobienia w jeden dzień.

8. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Mam pytanko, brałyście dodatkowe punkty za farmarki? Bo robię wszystkie zlecenia codziennie (z wyjątkiem 3 czy 4 jak była kostera), zgarniam wszystkie punkty z eventów, a 37 poziom wpadł dzisiaj :), no i tak się zastanawiam, skąd ta różnica jednego dnia;) (chyba że zgarniacie jeszcze punkty za floreny?)

9. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Zdobyłam 38 poziom mam ulepszenie
    Punkty za farmarki zebrałam plus mam premium i co 20 godzin zbieram 85 pkt z zegarkiem w ręku:p

10. grazaw6

grazaw6 Mieszkaniec forum

Ja wzielam punkty za farmarki ,nie robie zlecen z kosterami i nie mam premium i dzisiaj przeszlam na 37 poziom.

11. BA_Czerwona

Mam dodatkowe zlecenia + kupiłam punkty za floreny. Uznałam, że zachowanie towaru w stodole jest tego warte i chciałam jak najszybciej mieć spokój, bo męczy mnie kolejny codzienny obowiązek. Zwykle odkładam każdą taką czynność na ostatnią chwilę i czasem się nie wyrabiam, albo zapominam. Dlatego piszę, że czasu jest sporo, bo i bez tego co wykorzystałam i bez nieszczęsnej kostery można to zrobić w terminie. Płatne funkcje w grze mają tylko przyśpieszyć i dać trochę wolnego.
    Natomiast wszystkie pozostałe zlecenia robiłam czyszcząc roślinki w sklepie oraz targ. Zdobywałam też wszystkie dostępne PNS w eventach.

12. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

I to wszystko wyjaśnia, dzięki :)

13. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

U mnie zaś 180 PNS brak do skończenia 32 pułapu - powinnam mieć wtedy 21990 tych punktów ( czy dobrze to liczę ? )
    Do mrówek potrzebuję 34360 - 21810 ( które mam) = 12550
    600 wyciągnę jeszcze od ,,Alicji,, a w następnym... no właśnie ; ile ???
    Jako pierwsze było 1440
    potem 3200 (? ) w urodzinowym
    w obecnym jest 4600
    razem 9240
    13240 - 9240 = 4000 - tyle mi wychodzi do zdobycia w kolejnym ewencie, ale nie jestem pewna czy gdzieś nie strzeliłam ,,byka,, :p
    dlatego proszę , jeśli ktoś może i ma chwilę czasu niech to policzy i... potwierdzi lub zaprzeczy tym moim obliczeniom :)

Wrzosowisko3, hlnrys oraz olgs3 lubią to.
  14. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

magia filmu - 1.440 pkt
    urodziny - 3.000 pkt
    alicja - 4.800 pkt

13.240 - 1.440 - 3.000 - 4.800 = 4.000

15. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

zaraz przeskoczę na37 poziom,brakuje 80 punktów,,nie mam premium
    ,nie kupiłam punktów za floreny
    ,kupiłam punkty za farmarki
    ,robię wszystkie zlecenia
    ,robię ewenty
    ,poświęciłam już 320 mln
    xD:cry::mad:xD:wuerg::cry::D:(-.-:p:p:p:pxD:cry:
    największa motywacja,,,,nie mam mrowiska

16. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Mi do 37 poziomu brakuje 2 tysie,czas jest jeszcze...
    Na co poszło ci tyle kasy?o_O

17. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Jak wszyscy składają meldunki, to i Zła tez :p
    Jestem sobie na 35 poziomie i myślę, że problemu ze skończeniem nie będzie.
    Florenów nie wydałam, ale farmarki już tak. Pewnie dlatego, że kilka razy o klientach zapomniałam, że tam pod sklepem stoją. Jak mam jakieś braki, to trudno. Musza obejść się smakiem, bo dla nich kupować nic nie będę -.-

18. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

głównie na rośliny,ale zdarza się,że kolorowańce kupuję,,ech:(
    jedna sztuka bazyli czerwonej,,kosztuje ponad 10 tys,,,a oni chcą 120 sztuk,,,zdziercy

19. mamusia

mamusia Naśladowca mistrzów

A u mnie 36 poziom i 700 pkt na poczet kolejnego. Po odliczeniu punktów możliwych do zdobycia w tym evencie muszę oddawać 620 dziennie.

20. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

33 poziomy zrobione, jeszcze od Alicji z 3 strefy coś doleci, zlecenia robię na około 80 %, jeszcze ani jednego sianogrosza nie wydałam na sezon, wszystko ze stodoły, punkty z eventów i za farmarki. Może uda się skończyć sezon. :)
    No to się pochwaliłam, a teraz życzę wszystkim skończenia sezonu !:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.