Opinie Sezon Letni

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 17 lipca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Miałam tym razem nie robić sezonu ale zmieniłam zdanie, rozpoczynam go dopiero dzisiaj. Nagrody dla mnie nie ciekawe. Szkoda, że nie ma gronostaja, bo jeszcze nie udało mi się go zdobyć. A kupony przydatne w każdej ilości, nie gardzę

tamako i -mala159- lubią to.
  2. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

też nie mam gronostaja ale drzewko się przyda i żetony ;)

hiacynta lubi to.
  3. hiacynta

Też tak uważam, to w zasadzie jedyne co przyciąga. Późno ten event rozpoczęłam, nie liczyłam czy zdążę czasowo

-mala159- lubi to.
  4. ***MoniaM***

***MoniaM*** Okazjonalny autor

Mam nadzieję,, że masz racje :)

Naprawdę !? Aż tyle masz ? Jaki masz poziom ?

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 31 lipca 2025
    hiacynta lubi to.
  5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

***MoniaM*** widzę, że wróciłaś i nadal masz 3 wiersze w podpisie sygnatury a zgodnie z Regulaminem forum możesz mieć tylko 2 (czcionką o wymiarach max. 3).
    Usuń proszę te emotki z podpisu i będzie dobrze. To ostatnia moja prośba.

hiacynta lubi to.
  6. SMOD_Atena

***MoniaM*** dziękuję za zastosowanie się do mojej prośby. Twój post usunęłam. Jeśli masz jakieś zastrzeżenia do mojej pracy to możesz zgłosić ten fakt do PT, zgodnie z poradnikiem: Pomoc Techniczna. Na forum dyskusja taka jest niedozwolona.

-mala159- dziękuję za pomoc i Twój post dla porządku również usuwam.

***MoniaM*** Twój kolejny post niezwiązany z tym tematem usunęłam. Proszę o rozmowy na temat Sezonu i nie zaśmiecanie wątku.

Ostatnie edytowanie: 1 sierpnia 2025
    hiacynta lubi to.
  7. SMOD_Atena

***MoniaM*** kolejny Twój post usuwam i po raz ostatni proszę - nie zaśmiecaj tego tematu postami, które w żaden sposób nie są z nim związane.
    Gdybyś zechciała wcześniej zapoznać się i stosować do Regulaminu forum, który obowiązuje wszystkich i zaakceptowałaś go to wiedziałabyś w jakim miejscu i o czym można pisać, i nie byłoby takich sytuacji. Dodam, że nieznajomość Regulaminu nie zwalnia od odpowiedzialności za jego łamanie.
    A jeśli czegoś nie wiedziałaś czy też nadal nie wiesz to jest na forum dział Pomoc i tam z kolejnymi pytaniami zapraszam.

hiacynta lubi to.
  8. hapsak89

hapsak89 Hrabia forum

Zdobyłam ulepszenie sezonowe i jakże się zdziwiłam, że w pasku mam dwaxD zapomniało mi się wystawić z poprzedniego sezonu:oops:

hiacynta, Honorat. oraz -mala159- lubią to.
  9. hiacynta

Dla mnie to nic nowego, ja wiecznie zapominam o wystawce, a w pasku mam już ich tyle, że kompletnie już nie wiem co do czego przypiąć.
    Gratuluję ukończenia, ja mam zrobione 32/39

hapsak89 lubi to.
  10. SMOD_Atena

Chwilowo jest błąd wyświetlania i V wyświetla się jako IV ale profity daje prawidłowo czyli dla V. Jest to już zgłoszone.

hiacynta i hapsak89 lubią to.
  11. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Potwierdzam. Widoczna IV daje procenty jak V

hiacynta lubi to.
  12. kuba200803

kuba200803 Czeladnik forum

Atenko i Aniu dziękuję za informacje,nie wiedziałam skąd u mnie ten błąd.

hiacynta, ania12355 oraz SMOD_Atena lubią to.
  13. karol540

karol540 Forum Pro

sezon już zakończony
    drzewko stoi na bahamie
    milej niedzieli wam zyczę

14. twardy81

twardy81 Wielki mistrz forum

Finito

hiacynta i hapsak89 lubią to.
  15. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Dziękujemy za opinie. Temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.