Opinie Sezon kwitnącej wiśni

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 25 marca 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. HotFarmer3387

HotFarmer3387 Nadzorca forum

Witam wszystkich ja też skończyłem sezon moim celem było kakapo a udało się całość zrobić także zacnie :D xd Tak szczerze mówiąc fajne te sezony są nie trzeba się bardzo spinać sporo czasu jest a zawsze coś dla siebie można ugrać gdyby się go nie ukończyło w całości ;) Pozdrawiam i życzę wszystkim udanego sezonu tego i przyszłych bo warto naprawdę ;) Buziaki :**

kalinamala, KsiądzxD oraz aleksandra lubią to.
  2. misiek1978

misiek1978 Chodząca legenda forum

Dzień dobry
    Pamiętajcie o wykorzystaniu żetonów bo zostały do końca 2 dni

HotFarmer3387, Miśkowo oraz KsiądzxD lubią to.
  3. KsiądzxD

KsiądzxD Generał forum

Hmm nie było tak źle. Też nie lubię darmozjadów, ale oddaje codziennie tak około 1100 PD na chyba 2500 możliwych i jutro skończę 40 poziom, plus staram się z eventów te punkty wyhaczać. I wygląda to tak przy każdym sezonie:
    1. nie oddaje nic
    2. dwa pierwsze
    3. nie oddaje nic
    4. oddaje wszystkie 4
    5. zazwyczaj 2 lub 3 zadanie, albo oba jak dużo nie chce.
    6. oddaje wszystkie
    7. zazwyczaj tylko 4 zadanie
    8. nie oddaje nic (chyba, że bym musiał coś przed końcem sezonu nadrobić).
    9. oddaje wszystkie 4
    10. nie oddaje nic
    11. zazwyczaj dwa ostatnie zadania lub wszystkie 4

Ostatnio nie mogłem się zdecydować czy podgonić roślinę eventową czy PD i ostatecznie 18 żetonów przepadło. Bardzo dziękuję za przypominajkę i wieczorne zbiory na pewno wspomogę PD :)

HotFarmer3387 i aleksandra lubią to.
  4. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

trzeba wytargać z paska pamiątkę bo przez 7 dni prócz PD będzie dawac TNZ i +1 do warsztatów przez 1h

aga7776, HotFarmer3387 oraz KsiądzxD lubią to.
  5. HotFarmer3387

HotFarmer3387 Nadzorca forum

Ja zawsze wystawiam itemek do ogródka aby nie zapomnieć choćby dla bonusa ale dzięki za przypominajkę fajnie że takie rzeczy są przypominane bo niektórzy mogą nie czytać dokładnie poradników :p Pozdrawiam :)

aga7776, aleksandra oraz KsiądzxD lubią to.
  6. szary_ludzik

szary_ludzik Analityk forum

Dziękuje za wyjaśnienie - Malwina-02 Miśkowo, przegapiłam OO. :)

aleksandra i Miśkowo lubią to.
  7. Kafelowy

Kafelowy Naśladowca mistrzów

Czy pamiątka z wiśni nie powinna dawać +1 na warsztaty już po 14.00 ? Bo u mnie to nie działa. Warsztatów nie przybyło, mimo odświeżania strony , stawiania ponownie itemu. Ani widu, ani słychu po +1 !

8. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Kafelowy, Sezon kwitnącej wiśni nadal trwa i potrwa do godz. 22:00. Dodatkowy bonus z tego itemu czyli 1 x TNZ i +1 do zbioru z warsztatów będziemy otrzymywać przez 7 dni po zakończeniu sezonu, czyli od 26.04.2022 (22:00) do 03.05.2022 (22:00).

9. monter52

monter52 Okazjonalny autor

Właśnie mnie olśniło,że tak jest jak piszesz. Moja strata bo pamiątka już odebrana. Dzięki za wyjaśnienie. Pozdrawiam.

BA_Marion lubi to.
  10. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Dziękujemy za opinie, wątek zamykam i archiwizuję:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.