Opinie Sezon Amora

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 13 lutego 2026 o 09:35.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Eviana

Eviana Team Leader Team Farmerama PL

Witajcie Farmerzy,

Jaskółka Joachim wraca na sezon Amora! Klikaj budynki sezonowe na swoich polach, aby sprawdzić, jakie nowe nagrody sezonowe czekają na zdobycie!

Wstęp do sezonu
    14.02.2026 godz. 14:00 - 16.02.2026 godz. 14:00
    Sezon

Poniedziałek, 16.02.2026, godz. 14:00

Poniedziałek, 16.03.2026, godz. 22:00

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

{Monia} lubi to.
  2. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Kolejny sezon, który mi się podoba. Szansa na drzewka, których nie mam, zrobię wreszcie misję w spółdzielni. Oczywiście kupuję prawą stronę.

Yabolek lubi to.
  3. Kala

Kala Moguł forum

Możecie mi wyjaśnić o co chodzi w tym: WAŻNE! W trakcie trwania obecnego sezonu aktywny będzie także bonus z zeszłorocznego przedmiotu tj. honoru sezonowego!"?

4. Mr.TOP

Mr.TOP Naśladowca mistrzów

Że ostatni puchar sezonowy będzie dawał Ci bonus % pd i skrzynie

tereska1108 lubi to.
  5. Kala

Kala Moguł forum

Aaa, czyli że będzie działał tak jak działa, ok dzięki :)

tereska1108 lubi to.
  6. klonek68

klonek68 Generał forum

Drzewa mam więc ,event robię bez licencji;)

7. freska_kreska

freska_kreska Komandor forum

2 drzewka, których nie mam. Ale mam teraz zagwozdkę, bo nie mam zwierzaków w stodole + szkoda mi sg na oddawanie drogich roślin no i nigdy nie oddaję produktów. Czy mam szansę zrobić całość bez tego? :(

Yabolek lubi to.
  8. Yabolek

Yabolek Baron forum

Sezony zazwyczaj odpuszczam, ale w tym kusi mnie duża ilość imprezówkek.

9. bogusiak80

bogusiak80 Chodząca legenda forum

Ja oddaję owoce drzew,rośliny tylko te tanie słonecznik itp.i jeszcze narzędzia bo mam ich sporo.Kupuję cotygodniowy pakiet za 50FL i sezon robię.Jeżeli są eventy z PKT sezonu to pomijam cotygodniowe zakupy ewentualnie gdyby mi brakowało punktów to wtedy dokupuję.Nie zawsze dochodzę do poz.40 w zależności od nagród kończę na 39 po obu stronach.

Ten Sezon jak wszystkie inne robię.