Opinie Serowy Zakon II

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 16 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

bardzo możliwe, że w opisie były te nazwy, panda Zen była, ale jakoś nie wyłapał nikt ich ( ta Zen też była pod znakiem zapytania)o_O

2. Megan

Megan Komandor forum

Też nie mam sporo nowości z zagród, jak i z sadzonek, tarninę dostałam i to jedną sztukę w ostatnich sadzonkach, z czego i tak się cieszę, resztę nowości też mi brakuje.
    Wczoraj zauważyłam, że koty poszły bardzo w górę i kupiłam kilka (bo też ich nie mam u siebie).
    BB też mi nie idzie zbyt dobrze, najczęściej sa to cofki i w zasadzie nie przekraczam trzeciego stopnia, dlatego sporo zadań z kolorowańcami mam nie dokończone.

Targ natomiast rządzi się swoimi prawami i tak już jest, że kto pierwszy ten szybciej uzbiera to czego potrzebuje, też mi brakuje jucznych osiołków i pewnie sama je pokoloruje, bo u mnie na targu są braki.

Staram się nie myśleć, że eventy są robione pod jakąś grupę graczy, najwyżej nie wszystkie robię do końca, ostatecznie skupuje w małych ilościach towary, zwierzaki czy rośliny, żeby mieć powiedzmy większość zapasów, chociaż w małych ilościach i dlatego jestem ciągle biedna w sianogrosze, nie mam po kilkadziesiąt milion, tylko zaledwie kilka(jeszcze nigdy nie przekroczyłam 10 mln. sianogroszy), to chyba przez to moje chomikowanie:)

3. rysio

rysio Generał forum

Jesli tak to kiedy bedzie moja szansa, bo od kiedy gram nie mialem tego szczescia, a wiele eventow nie pokonczylem w skutek wypadajek. A zasada wyrownania szans wg BP to usuniecie gwiazdek. Dziekuje

LusiaSZ lubi to.
  4. aniusia64

aniusia64 Wyjątkowy talent

Rysio,ja tam na tych wszystkich kombinacjach sie nie znam,ale co do mixów kolorowańców,to Ci powiem,że kota trza mieć...
    Koniecznie czarnego...

5. rysio

rysio Generał forum

Traktuj moj wpis jako ogolnik i nie rozpatruj kazdego slowa osobno

6. michav765

michav765 Stały bywalec

Sporo siania ale dla pnącza dającego TPD i tajemniczych stajennych oraz sadzonek warto zaliczyć:) ale ze względu na dużą ilość wypadajek muszę się dobrze przygotować na start.

azikowo i agaszcz80 lubią to.
  7. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

ja mam szaro bialego dlatego mi tylko do polowy wychodza mixy :p;)xDxD:cry::cry: ladnie Ania ;)
    a tak sobie mysle co do tego magnactwa jeszcze , ze to nie chodzi o faworyzowanie tych czy innych graczy ... firmie chodzi o zyski -nic wiecej ;)raz trzeba mlodszego zachecic a raz magnata połechtac mieciem tu i tam ;)i ot cala filozofia :p

8. rysio

rysio Generał forum

gdybym mial tekie owoce kolorowania to chcby bym dostal zawalu serca ze szczescia. Pomimo odktytego pnacza jesli mam przeskok to +1 poziom i to JEDEN raz na kazde BB!!!!!! Dlatego bogaty biedengo nie zrozumie i na odwrot tez

myszulka lubi to.
  9. agaszcz80

agaszcz80 Koneser forum

Ja mam rudego wredne to to nic przeskoków nie daje. Masz racje ja w zagrodach tajemniczych zawsze moczyłam w ostatnich na 5 kupionych dostałam wilki, dziobaki, kiwi i żaby plus jakąś czerwoność za to w sadzonkach mam farta od początku znaczy miałam bo brakuje mi tarniny. Jedna z moich koleżanek gra od 2 m-cy i zawsze nowość trafiała w ostatnich TS nie trafiła nic kompletnie nawet myszy

Anetta41 lubi to.
  10. tkoivusaari001

tkoivusaari001 Ekspert forum

Gapie sie w tego Faga, jak ciele w malowane... i jedno co musze przyznac...majstersztyk:wuerg:

Ilosc badziewia masakra...trzeba wszystko wysiac aby zdobyc poidelka czy pnacze , bo badziew w srebnym jest....jak i "przymusowa" naklejka.....to plus dla kolekcjonerow :p
    Gwiazdek oczywiscie brak...... nozyce, deby.. zamiast kuponow na kombajn....prosze nastepnym razem deski itp......

pnacze...nawet ok...ale czy warto? na chwile obecna dla mnie malo oplacalne....mam totalna alergie na terror badziewie...moze jutro zmiene zdanie-.-

11. aniusia64

Alle się uśmiałam dziewczyny,przefarbujcie te kociury i już!!!
    Rysio,ja wszystko mam odkryte...no prawie...a Ty kota nie masz,nooo!!!
    Event robię,bo fajny jest...

agaszcz80 i ankagdw lubią to.
  12. jola0909g

jola0909g Nadzorca forum

evencik fajny -znaczy nagrodyxD
    item dający tpd u mnie na pewno na wyspie skarbów wyląduje
    na zwykłym pd jakoś mi już nie zależy, a że nie mam zbyt wielu itemów dających tpd to zdejmę te dające pd a postawię ten z eventu- z bonusami więcej zyskam niż 2500 co 12 h
    miłego dnia:)

13. chris975

chris975 Fanatyk forum

Przez długi czas kupowanie tsów było bezsensowne bo były bezużyteczne a na targu dosłownie za grosze.
    Umieszczanie ich w eventach uważam za plus - niech Ci co dużo inwestują w tsy mają jakiś zysk. Ilości nie są nie do przejścia...
    A Ci co nie kupują aż takiego majątku na tych kilku cedratach nie stracą ;)
    A kolorowańce można też kupić albo samemu teraz wyklonować - są to najniższe zwierzaki w małej ilości więc dużo sp nie pójdzie ;)

A właśnie, brak kuponów...czyżby kombajn słabo się sprzedawał? xD

Aniusia - gratulacje mixów :) jak patrzę na takie wyniki to mnie samego korci na wystawienie oaz xD

Pnącze słabe w porównaniu z tymi co już były.
    Nie wiem czy item na wyspie skarbów nie będzie lepszym rozwiązaniem ;)

14. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

zrozumie ;) mi tez ida wzglednie mixy ale byl czas ze zanim zalapalam jakim sposobem to wtapialam za kazdym wsadem .wiem ze sciska jak sie oglada takie cuda ale jak nie bb to inny sposob na zarabianie sg mozna sobie znalezc;) a ten event na szczescie nie taki trudny.zwierzaki niskie -dostepne na targu mozna posiac cebule-sprzedac i kupic pare -reszte doklonowac bo 1 -2 poziom to nie potrzebny fart :)

15. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

U mnie kot czarny po domu "grasuje" ale widocznie nie ma takiej mocy sprawczej na kolorowańce:)

Mnie też event się podoba:)

16. chomcio40

chomcio40 Zaawansowany

No proszę jaki ładny wykaz farmerskich kotów się tworzy :) Mój czarny do spółki z burym jakoś nijak w miksach nie pomagają, co jakiś czas skuszona ładnymi obrazkami próbuję kolejnych kombinacji, ale cofki mam w każdej.
    Kupiłam trochę zmutowanych pand i teraz się z nimi czaję- dawać już na targ czy jeszcze cena pójdzie w górę.

ankagdw lubi to.
  17. Megan

Megan Komandor forum

Ja akurat Ciebie rozumiem, bo sama nie mam przeskoków w BB, zaledwie o 1 poziom, ostatnio to nawet policyjnego nie zdobyłam.

Jest takie powiedzenie - kto nie ma szczęścia w grze, to ma w miłości:D;):D

18. aniusia64

Właśnie dlatego lecę do garów,bo mnie moja miłość z chaty wysiuda....razem z kotem....

19. rysio

rysio Generał forum

....ale za to mam uczulenie na koty, a Ty nie!!!!!!!! hahahaha

azikowo i agaszcz80 lubią to.
  20. NiuszNiusz

NiuszNiusz Aktywny autor

:D No to i ja dorzucę swojego czarnuszka... ten z awatarka :inlove:Ja dokładnie mam taką samą minę, jak zbieram swoje oazy :p
    razem stanowimy duet do bani jednym słowem :D:D:D
    Udało mi się upolować cedraty, bo wcześniejsze zapasy zdążyłam wczoraj wrzucić do misji.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.