Opinie Serowy Zakon II

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 16 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ela7114

ela7114 Młodszy ekspert

Bardzo dziękuję za pomoc :) pierwszy raz mi brakło wypadajek
    Ale dzięki pomocy graczom udało sie :)
    miłego dnia życzę

amdep, bari06 oraz SMOD_Atena lubią to.
  2. Jaśminiak

Jaśminiak Naśladowca mistrzów

Ukończyłam 15 minut przed czasem!!! dziekuję za bezinteresownych graczy wysyłjacych wypadajki i tym którzy sie wymienili

3. Glaciusz

Glaciusz Czeladnik forum

jeszcze raz bardzo dziekuję tym co przysłali mi kadzidełka :) :)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jak że event już się zakończył,to trochę tutaj posprzątałam.Gratuluję wszystkim,którzy ukończyli,a tym którym się nie udało wykonać wszystkich zadań,powodzenia w następnych eventach życzę :)

5. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Oczywiście nie ma się czym chwalić, ale nie skończyłam 6 zadania przez kadzidełka, zabrakło 70. Jeszcze nigdy tak źle nie leciały. Wiem, że to metoda na wymuszenie kupna za prawdziwe pieniądze, ale .... pozostawię to bez komentarza....
    "zagraj w bezpłatną farmerska grę"... Jednak są i jasne strony tego eventu - wiele się nauczyłam, wiem gdzie popełniłam błędy i poznałam wielu fajnych ludzi.
    Gratuluje zwycięzcom, do następnego eventu, oby był prawdziwą zabawą;)

amdep, GruGru oraz biber3001 lubią to.
  6. mrowkolef

mrowkolef Czeladnik forum

Bardzo dziękuję graczom koral221, feniks1414, biber3001 i ankagdw za pomoc w ukończeniu ewentu.

feniks1414 i ankagdw lubią to.
  7. martaaw

martaaw Okazjonalny autor

Ostateczne podsumowanie eventu:
    drzewka na farmie: drugi nieśplik japoński, piąty poziomkowiec ;), w pasku dodatkowo: cytryna xl i xxl, orzech włoski xxl, czarny bez xxl
    zagrody na farmie: trzecie gołąbki, trzecie koguciki, piąte kotki i mleczarnia pomarańczowa :p
    drzewka na wyspie: orzesznica brazylijska, granatowiec xl, pistacja xl, kiwi xxl, figowiec xxl, mombin xxl
    ostatniego zadania nawet nie ruszyłam - opuściłam się trochę w weekend i kadzidełek zabrakło ;)

8. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Witam. Mam "moje" sadzonki bahamowe. Zobaczymy co z nich wyrośnie. Sen mnie pokonał, zatem musiałam pokombinować dzisiaj jak zebrać to co zasiane, ale sie udało:)
    z TS na farmie: cytryna XXL:)i wiśnia XXL:)
    2 poziomkowce:inlove: / nie miałam a mam od razu dwa/
    2 drzewka japońskie :inlove: / miałam jedno a mam juz trzy - sa bardzo ładne/
    Kret jak zwykle u mnie sklecił co tam chciał czyli pomarańczowa strzygalnię królików:) i bobry ++/ to na prezent dla jakiegoś kolekcjonera /.
    Event zaliczony, moje nagrody fajne.

toDzasta i bari06 lubią to.
  9. jakacper78

jakacper78 Mieszkaniec forum

Witam zagrody
    1 x punkt zbioru piór żółty
    2 x koty
    1 chlew pomarańczowy nic ciekawego nie wypadło
    Drzewa na bahamoramie
    1 x granatowiec xl
    1 x pistacja xxl
    1 x pistacja xl
    1 x korab i coś jeszcze cienkiego czyli nic ciekawego poczekamy z godz na zagadkowe drzewo ,,Ghibli'' ostatniego 6 zadania nawet
    nie ruszałem a nagrody z wypadajek :cry: A na farmie teraz 2 x cytryna xxl, grusza xxl, jodła xxl HURA tarnina oraz niesplik :inlove:

Ostatnie edytowanie: 23 marca 2015
  10. Lena0702

Lena0702 Czeladnik forum

to i ja się pochwalę :p
    z zagród - bobry ++, lisy, pomarańczowa strzygalnia królików (chyba) i nie pamiętam ostatniej zagrody...
    z drzew na baha: 2 x pistacja, orzesznica, pitaja XL, papugowiec i palma kokosowa XXL
    z drzew na farmie - jodła XXL, klon cukrowy XXL, morela XL, pinia, cytryna XL i uwaga - wielki hit - jabłoń XL !!!
    Nooo, czego jak czego, ale jabłoni xl to moja farma na 94 poziomie jeszcze nie widziała xDxDxDxD:cry:
    A nowości nadal nie mam...:(:mad::cry:

11. amdep

amdep Moguł forum

Witam Sąsiada,
    chyba pierwszy raz na Forum Cię widzę. ;)
    Miło mi, że się zgadzamy - zawsze to w sąsiedztwie lepiej mieć podobne poglądy. :D

Nie czuję się osamotniona w swojej krytycznej opinii o tym evencie. ;)

Z tego oburzenia zapomniałam zdobytych sadzonek na Bahamie posadzić, teraz posadziłam. :D

azikowo i Anetta41 lubią to.
  12. mahartka

mahartka Baron forum

rzutem na taśmę i przy pomocy udało się zdobyć pnącze.. faktycznie strasznie kiepsko leciały te wypadajki, nawet pomimo pucharów prawie na najwyższym poziomie.. a teraz stawiam zagadki i niespodzianki i rano się dowiem co i jak z nich się wykluło. :)
    no tak.. i jeszcze mi się forum zawiesiło jak pisałam xD

13. kolobrzeg

kolobrzeg Analityk forum

Nie skończyłam - zabrakło ... różanecznika. Ilości z kosmosu - oczywiście, że do ogarnięcia przy SN, SNZ albo innych dopalaczach. Ale z samą wodą i chutneyem, bez demolowania farmy nie ogarnęłam. Szkoda, brakło niedużo, ale moja wina, poszłam do pracy, zamiast wziąć urlop ;) Na przyszłość nie będę się porywać na 16 tys rośliny 4-godzinnej + 7 rośliny 7-godzinnej, czy jak tam było. Zadań z kolorowańcami nie robiłam wcale. Chyba mam chwilową niechęć do eventów. Czas przejść na spokojne życie farmera....

14. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Nie jesteś odosobniona że przez roślinki nie ukończyłaś eventu-mnie też się tak udało z zbrakło 1 zasiew -zasiałam ale zebrałam po 17-tej-trudno:wuerg: -a nie wiedziałam że jak jest event to trzeba wziąć urlop-hahaha -na przyszłość zapamiętamxD
    Nie mam do nikogo żalu (tylko sama do siebie) a gra nadal mi odpowiada -więc gram dalej:music::p Więc bawmy sięxDxDxD

15. dusia63

dusia63 Okazjonalny autor

ja miałam chutney tylko i skończyłam w niedzielę rano, od początku na noc siałam długorosnące na wypadajki- róże, orzechy laskowe i cebulę ( nie mam wszystkich uszlachetnień), tylko na poczatku uzyłam SN do roziewu(ok. 70 sztuk) i białą niewinność z poprzednich nagród, nie kupowałam koszy..., a na leśnej stało laboratorium i 4 kotlarnie...(xxxx70)

16. jakleci.natalia119

jakleci.natalia119 Aktywny autor

Eventu nie skończyłam,zabrakło troszeczkę roślinki i wypadajek....ale mam item dający fajne PT...Z tS 2 WILCZE JAMY ....nie miałam więc jestem uradowana :p)

17. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

0udalo mi sie zakonczyc! rano sie zdenerwowalam troche bo net mi sie chcial poaczyc a za pol godziny mialam wyjsc i bym nie skonczyla, ale sie udalo :) z wypadajkami sie balam troche ale w smie 50 na plusie wyszlo ;)
    sadzonki na bahamie rosną, za 40 minut beda ;)
    pozdorwionka ze slonczenych stokow we wloszech
    P.S. pieknie mi tu dziala kino....szkoda tylko ze malo czasu na nie ;

18. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

A ja event skończyłam i oczywiście wilcze jamy nadal w strefie nieosiągalnej..No cóz..za to maski mogę produkować...;)

19. .Farmerkaa.

.Farmerkaa. Koneser forum

Event skończyłam i tyle. 8) Nic nowego z TSów nie zdobyłam :oops:

20. amdep

amdep Moguł forum

Jedyne co zdobyłam, to sadzonki na Bahamę.

Teraz je właśnie odkryłam - najlepsze drzewko to Awokado XXL. Niech pan V. w buty sobie wsadzi takie TS-y, będzie wyższy. >:(

Anuszki i ankagdw lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.