Opinie Serowy Zakon II

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 16 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .kosmitka.

.kosmitka. Forumowy żółtodziób

serdecznie prosze o pomoc barkuje mi 20 kadzidelek :D kochani pomozcie mi bylabym bardzo wdzieczna :oops:;)
    .kosmitka.

2. gojda72

gojda72 Okazjonalny autor

dziękuję pięknie wszystkim za pomoc ewent ukończony .. pozdrawiam i życzę pogodnego poniedziałku i resztę tygodnia :)

-klaudia88-1988 lubi to.
  3. -klaudia88-1988

-klaudia88-1988 Zaawansowany

Widzę,że gracze wytrwale walczą o ukończenie eventu,czuć te emocje ;) ja odkryłam TS-y i cóż... stwierdzam,że nie mam do nich szczęścia niestety... kolejne szopy,koty,myszy i chlew pomarańczowy. Z drzewek wszystko co miałam bez,cytryna i coś tam jeszcze. Wszystko już w pasku.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

.kosmitka.,Twój zdublowany post usunęłam,o tym że prośby o kadzidełka zamieszczamy tutaj : >>>KLIK<<< już nie wspomnę,oj wspomniałam -.-

5. Glaciusz

Glaciusz Czeladnik forum

JESZCZE TROCHĘ POTRZEBA- KILKA MOGĘ NA WYMIANĘ - DZIEKUJĘ TYM CO JUŻ WYSŁALI :)

6. .kosmitka.

bylabym bardzo wdzieczna :D

7. cytrynek09

cytrynek09 Forumowy żółtodziób

ja zostalam wyleczona z farmy. szkoda tylko te 7500 roslinek eventowych ktore obsialam. niestety życ trzeba w realu ,tzn chodzic do pracy,spac......

8. .kosmitka.

okok przepraszam i dzieki bo wlansie tego szukalam ale nie moglam znalesc :)

9. SMOD_Atena

Już raz prosiłam Cię tutaj : >>>KLIK<<< o to abyś nie pisał dużymi literami.Ponawiam prośbę i tym razem tylko upominam.

2.3. Zaśmiecanie, spam, flood, off-top, double posting

Posty powinny być zrozumiałe i czytelne. Niedozwolone jest również pisanie np. DUŻYMI oraz naprzemiennie DuŻyMi i MaŁyMi LiTeRaMi.

10. SMOD_Atena

Glaciusz wybacz,ale czy ja piszę niewyraźnie,nie rozumiesz próśb,czy mam zastosować punkty karne zgodnie z regulaminem? Twój post usuwam.

11. Glaciusz

Glaciusz Czeladnik forum

Już nie dużo jeżeli ktoś może przysłać to proszę jeszcze sadzę ale słabo dzisiaj lecą :)

12. Bolo_farm

Bolo_farm Zaawansowany

Atena nie czepiaj się ludzi, którzy tutaj proszą o kadzidełka.....tamtego wątku prawie nikt nie przegląda....tutaj przynajmniej zostaną zauważeni..... Pozdrawiam

azikowo i 666kobieta lubią to.
  13. Glaciusz

Glaciusz Czeladnik forum

ok myślę tylko o zakończeniu dzięki :)

14. SMOD_Atena

Nie czepiam się,proszę jedynie o przestrzeganie regulaminu i nie zaśmiecanie tematu dublami,itp...jakbyś nie zauważył,to od kilku już godzin nie usuwam próśb o kadzidełka .Również pozdrawiam :)

No i jak nikt nie zagląda,jak zagląda :>>>KLIK<<<

Ostatnie edytowanie: 23 marca 2015
  15. asia17484

asia17484 Czeladnik forum

Bardzo proszę o pomoc z kadzidełkami.Z góry dziękuje

16. agnieska

agnieska Ekspert forum

Bardzo słabo lecą. Wszystko mam prócz tych kadzidełek. Jeszcze niestety 29 :cry::cry::cry:
    Z drzewek odkryłam tarninę :inlove: Reszta jeszcze w pasku.

17. 666kobieta

666kobieta Okazjonalny autor

masz rację... mnie brakuje 15

18. Glaciusz

Glaciusz Czeladnik forum

tylko 3 kadzidełka reszte wymienię za foreny :)

19. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Rzutem na taśmę..Tak jak przewidywałam ale skonczyłam

bari06 i carlain21 lubią to.
  20. biber3001

biber3001 Młodszy ekspert

a ja sie pochwale z ts-ów dostałem 2 drzewka cedratu,papugowiec,2 winowłostki królewskie,2 pitaje xxl i inne.Z zagród 2 chomiki,bociany,pomarańczowe króliki to by było na tyle.Z papugowca się ciesze bardzo i cedratu :)

bari06 i SMOD_Atena lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.