Opinie Serowy Zakon II

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 16 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Myślałam że "odgórnie" mają nakazane usuwać prośby, jeśli jednak to oni żądzą to faktycznie mogliby przymknąć oczko ;)
    sama też kiedyś o tym pisałam

2. gojda72

gojda72 Okazjonalny autor

Witam serdecznie...Bardzo proszę o 7szt kadzidełek ..dziękuję z góry ..nick w grze gojda72

3. Glaciusz

Glaciusz Czeladnik forum

JESZCZE 22 WYPADAJKI :)

4. amdep

amdep Moguł forum

Event jak dla mnie wyjątkowo fatalnie przygotowany.

Ale aż nie chce się wierzyć, żeby to było zrobione świadomie, raczej ktoś się w wyliczeniach czasu rośnięcia i ilości roślin eventowych grubo pomylił.

Te ilości wypadajek byłyby do opanowania, gdyby był czas na sianie na noc długorosnących - ale czasu nie było.
    Zasiałam róże dopiero na ostatnią noc, to o wiele za mało na te ilości wypadajek.

Udało mi się zrobić w całości wyłącznie zadanie 5, do pnącza brak 160 wypadajek.

I jeszcze takie coś - za owoce Cedratu (mam 1 drzewko, cena na targu 1900 za 1 owoc) dali PD zamiast TPD... niby można, ale gdzie logika?

Anetta41, 0olimpia0 oraz Anuszki lubią to.
  5. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Przykro mi ale już wszystkie oddałam proszącym, mam nadzieję że sąsiedzi nie pogniewają się na mnie za to :eek:

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Glaciusz, nie pisz proszę dużymi literami,ponieważ w internecie oznacza to krzyk,a na naszym forum zgodnie z Regulaminem-nie krzyczymy.

7. Jaśminiak

Jaśminiak Naśladowca mistrzów

ja jeszcze do końca 30 wypadajek, mam juz limit prezentów więc tylko czekam na czerwona kapustę..

8. tkoivusaari001

tkoivusaari001 Ekspert forum

Witaj, dawno Cie nie bylo:)
    U mnie brak takiego samozaparcia, strategi i poziomu ;), dlatego nawet sie nie bralam za to badziewie. Podziwiam farmerow ktorzy to siali.

Jozjasz
    To zależy jaki mam poziom i jaką strategię obierasz na event.

amdep lubi to.
  9. *Swojak*

*Swojak* Okazjonalny autor

Ja też sie pochwalę, ( bo zrobiło się smutnawo) choć jestem na gorącym finiszu.
    Cóż pośpiech to jest dobry, ale przy łapaniu pcheł i podczas biegunki.
    Ja w pośpiechu policzyłem na początku ewentu swoje zasoby i stwierdziłem, że mam wysiać co trzeba i uzbierać 900 kominów. Zapamiętane i jadę z tym koksem do dziś, bo kominy mnie nie lubią. No i wrzucam o_O a tu zonk ! brak mi 1 jucznego i 3 na szczudłach ! Targ ! A tam ceny wprost nieziemskie :mad:. Więc pozostają oazy, wrzuciłem w 3 oazy najpierw osiołki, bo tylko 1 potrzebowałem, no i są 3 juczne po bożemu, bez żadnych przeskoków.
    Chcę włożyć pandy i ich nie mam :oops:, trzeba odblokować ! pędzę do świątyni i po drodze już żałuję złotych bananów. Wpadłem do świątyni i :D oświecony zostałem natychmniast : toż to zwierzę wyspowe xD. ! Wpadam więc na wyspę zaszalałem bo wykasowałam trochę kaktusa i postawiłem 3 oazy i teraz najważniejsze: robię różne czary mary oby nie było przeskoku. Ale gra jest przewrotna : jest 2 na szczudłach i 1 niemowlak :( no żeby chociaż karateka to łatwiej bym przebolał. Wstawiam 3 oazy ze zwykłych i czekam, a tu niespodzianka ;) mam znowu 2 przeskoki a w nich 2 na szczudłach, 1 niemowlak i kilka zwykłych. No i jak tu nie lubić BP ;) - no fakt, że się staram jak mogę.

A tu znowu zonk ! Laptop nie wytrzymał psychicznego napięcia i zwyczajnie zgasł w trakcie pisania tej rozprawki.
    Pozwoliłem mu ochłonąć i nieśmiało uruchamiam ponownie, no jest jakimś cudem nie zapisany tekst.
    Mam 3 kominy na +, reszta różanecznika dochodzi na leśnej (jeszcze 1,31 h) i takim to sposobem może zdobędę pnącze.
    Trzymajcie za mnie kciuki. Ostatnie zadanie mi pozostało do wrzucenia po zebraniu różanecznika /brak 350 szt/
    Walczę jak lew, więc spodziewam się tarninki, i pozostałych ostatnich drzewek, a zagrody to świetne były by wilki, dziobaki,kiwi no i żabki bo tych nie mam.
    Jak na razie gra mnie jeszcze bawi, choć nie zawsze.
    Pozdrawiam dzielnie walczących o każdy komin i każdą różyczkę różanecznika/powoju, a tym którym już się udało ukończyć - gratuluję :D

10. kiubus2010

kiubus2010 Forumowy żółtodziób

Bardzo proszę jeśli ktoś może poratować w wypadajki. Brakuje mi jeszcze 14 i głupio byłoby nie skończyć.

11. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

kiubus2010, zerknij proszę tutaj : >>>KLIK<<<
    Tam Gracze wręcz proszą potrzebujących o wiadomości z prośbami o kadzidełka ;)

Anuszki lubi to.
  12. mrowkolef

mrowkolef Czeladnik forum

Witam! Myślałem, że sam zdobędę potrzebną ilość "wypadajek", ale widzę,że bez pomocy nie uda mi się uzbierać. Brakuje mi jeszcze 25 kadzidełek. Jeżeli ktoś ma wolne kadzidełka, proszę przesłać!!! Z góry dziękuję!!!

13. fanfarm93

fanfarm93 Zaawansowany

Ślij sówkę

14. agnieska

agnieska Ekspert forum

To nie tak źle - mi brak 47 :cry::cry::cry: Jeszcze walczę, ale nie wiem czy się uda :oops:

15. pati-farmerka88

pati-farmerka88 Forumowy żółtodziób

Witam! Brakuje mi 11 wypadajek, czy znajdzie się jakaś dobra dusza, która poratuje wypadajką???

16. visa77

visa77 Komandor forum

Evencik zakończony :D jedyną radością z TS są banany XXL oraz pistacja XXL i XL o reszcie lepiej nie mówić :D

17. feniks1414

feniks1414 Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam Wszystkich i pozdrawiam ....., event skończony ......dawno....,
    mam 2 wolne kadzidła..., kto reflektuje niechaj rzuci sową .....:p

18. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

tez mam 2 wolne jeszcze...

19. biber3001

biber3001 Młodszy ekspert

Ktoś chce kadzidełka to wysyłać sówki mam wolnych 7

20. rzabaa9

rzabaa9 Analityk forum

Brakuje mi 20 kadzidełek.... :cry: do 5 zadania, a chciałabym je zrobić... może ktoś mnie poratuje? Proszę, wyślijcie.... :sleepy:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.