Opinie Serowy Zakon II

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 16 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. misiaaniszewska

misiaaniszewska Okazjonalny autor

Melduję,że event skończyłam,choć miałam obawy,że nie zdążę.Tajemniczości czekają na odkrycie,ciekawe czy będę miała trochę szczęścia.Pozdrawiam wszystkich jeszcze walczących.

2. Agniesin

Agniesin Forumowy żółtodziób

Dla mnie skończył się już teraz, roslinki są ale 22 wypadajki w plecy. Zasiałam coś na 3 godz ale nie sądzę żeby się udało. Żegnaj pnącze.

amdep lubi to.
  3. Glaciusz

Glaciusz Czeladnik forum

90 kadzidełek potrzeba :)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja też tutaj nie rządzę,ja tu tylko sprzątam i porządeczek musi być,przynajmniej względny :p
    Miłej pracy życzę :)

TETUNIA, Anuszki oraz blazers lubią to.
  5. fanfarm93

fanfarm93 Zaawansowany

Wyslij sówke cos podesle
    i nie poddawaj sie 22 to nie tak dużo :inlove:

6. Ghotta

Ghotta Forumowy żółtodziób

Blazers ma 100% rację ! Może tak trochę ułatwić życie farmerom - zamiast je utrudniać ? Apel do moderatorów o PRZEMYŚLENIE sprawy.
    P.S. Event skończony.

azikowo i blazers lubią to.
  7. beatapalasz

beatapalasz Okazjonalny autor

drugi raz nie skończę eventu przez wypadajki:mad: 59 do końca brakuje, już nie liczę na cud :cry:szkoda, ale nie kupię za zł8)

amdep i panoramaogrodnicza lubią to.
  8. wiewiorka721

wiewiorka721 Aktywny autor

dziękuję wszystkim za pomoc z wypadajkami,brakują 4 ale napewno zdążą wypaść,a jeśli chodzi o tajemniczości to z sadzonek wypadło jakieś ...... że zdązyłam wymazać z pamięci, znów o tajemniczych stajennych zapomniałam wystawić pochwalę się póżniej,jeśli będzie czym :)

9. Keczmer

Keczmer Aktywny autor

Nie udało mi się ukończyć 5 zadania srebrnego nawet. :(

Na noc cała farma w różach, przedtem te ogromne ilości zielska siałam i siałam.

No i brakuje 46 wypadajek.
    Mam myszki, mam japońską wiśnię, spodziewałam się, że to zadanie zrobię całe i zdobędę sadzonki na Bahamę.
    Od ostatniego eventu z wypadajkami wydałam masę SG na rzeczy do stałych misji, żeby wreszcie zdeponować puchary na drzewie.
    Udało się - i co? I pstro, jak mówią dzieci.

10. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Nie do moderatorów trza apelować, nie oni tu żądzą, myślę że gdyby to od nich zależało to by przymknęli oko na prośby

amdep lubi to.
  11. kurczaczek5050

kurczaczek5050 Forumowy żółtodziób

Liczyłem na ukończenie eventu... nawet już oddałem roślinki do ostatniego zadania ale niestety poranny zbiór długorosnących był kompletną porażką ... trochę mi jeszcze brakuje wypadajek ... sieję, sieję ale mało co wypada... buuuu

kurczaczek5050

bardzo wszystkim dziękuję za pomoc :) jestem w szoku w kilka minut miałem już max prezentów :) trochę mi jeszcze brakuje ale tak optymistycznie licze, że uda się coś zdobyć w zasiewach :)

Ostatnie edytowanie: 23 marca 2015
  12. Kukuryko

Kukuryko Czeladnik forum

Aż słabo od tych narzekań:) Jedni kończą inni nie i na tym to polega. Ja odpuściłam po pierwszej zagrodzie północ - wyszły bobry... ale właściwie nie wiem dlaczego nie kury?xD Brawo team. Dalej już mi się nie chciało...

amdep lubi to.
  13. -klaudia88-1988

-klaudia88-1988 Zaawansowany

Każdy ma prawo się wypowiedzieć i niekoniecznie muszą to być ochy i achy. Co do eventu to jak podjęłam decyzję o zaprzestaniu siania rośliny eventowej to wypadajki zaczęły lecieć xD

0olimpia0 i amdep lubią to.
  14. gosik79

gosik79 Czeladnik forum

moje ts:jeze ,lisy ,chlew pomaranczowy ,bobry++, drzewa z baharamy :kiwi xxl ,pistacja xxl ,pistacja zwykla, awokado xxl,wianowlostka krolewska ,orzesznica brazylijska,
    ogolnie jestem zadowolona choc 6 zadanka sie nie podjelam bo wypadajek brak

15. GruGru

GruGru Wyjątkowy talent

tak, tylko czym innym jest nie skończenie z powodu braku kameleonów czy pand, a czym innym mniejsza niż w ostatnim evencie ilość wypadających z pól kominów/kapeluszy czy czego tam.

w moim przypadku jest różnica kilkunastu poziomów, większej dzikiej łąki (rekompensującej brak zasiewów na baha w porównaniu z karnawałem), podgonione puchary i posiadanie roślin dłużej rosnących niż ewentówka (w karnawale najdłużej rosnący był u mnie groch -4:10 więc różnica żadna), nawet jakieś uszlachetnienia ze szklarni, czego wcześniej nie miałam - wypadajek na logikę powinno być ciut więcej lub tyle samo a jest ok 200 mniej. ja wyraźnie czuję, że ktoś mnie robi w konia i mi się to nie podoba.

azikowo, panoramaogrodnicza oraz amdep lubią to.
  16. biber3001

biber3001 Młodszy ekspert

Witam i udalo się zakończyć w końcu ten event.A już myślałem że zabraknie mi wypadajek a tu prosze jakie zaskoczenie i jeszcze mam do zbioru róże wiec bede na plusie z nimi.Życzę powodzenia z finiszowaniem.8)8)

Rzadko się z kimś zgadzam:wuerg:,ale teraz się zgadzam ;).

Twoje posty połączyłam.Na forum zabronione jest pisanie posta pod postem,jeśli chcesz coś dopisać,to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy pierwszym swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 23 marca 2015
    blazers lubi to.
  17. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

na forum to raczej Ekipa rzadzi...
    widze ze nikomu wypadajki nie potrzebne...narazie dostalam 1 sowe ,mam 6 wolnych podarkow ale widac chetnych nie ma to sie prosic 4 raz nie bede.

blazers, empatyczna oraz Anuszki lubią to.
  18. agnieska

agnieska Ekspert forum

Ja mam roślin nawet za dużo, ale jeszcze brak 63 wypadajek :oops::cry::cry::cry::cry:

empatyczna lubi to.
  19. basia101148

basia101148 Forumowy żółtodziób

potrzebuję kadzidełka - zrewanżuję się

empatyczna lubi to.
  20. Jozjasz

Jozjasz Czeladnik forum

To zależy jaki mam poziom i jaką strategię obierasz na event.
    Trzy dni przed eventem siejesz goździki (jak nie masz, to najdłużej rosnącą roślinę) to jest dobry starter na wypadajki.
    Roślinki eventowe rozsadzasz w szybkim tempie na dużych polach z "zośkami", super nawozem, szatnejem m/j, wodą etc.. Dobrze zjeść polepszacze SN (biała niewin., kerst., pnącze).
    Teraz, jeśli jesteś ambitny i chcesz ukończyć event to zamieniasz pola na malutkie i masz z jednego miotu 2,368 roślinek - rachunek jest prosty liczby nie kłamią. Jeśli jesteś leniwy i nie chce Ci się klikać to masz kupony na kombajn z innych eventów albo w misjach ze spółdzielni.
    Wypadajek nałapiesz sadząc na noc np. róże lub coś lepszego w zależności kiedy będziesz miał czas na wejście na farmę. Event nie był taki głupi jak napisałeś, były gorsze hehe...

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.