Opinie Serowy Zakon II

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 16 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Pracuś57

Pracuś57 Mieszkaniec forum

Swój event skończę rzutem na taśmę.O dziwo wypadajek mam komplecik, ale jeszcze rosną ostatnie pomarańczowe halogeny i trzeba wyhodować "kamcie"Pamiętny dla mnie był ten zeszło-roczny event też go nie ukończyłam z powodu braku "kominów"

Sookie lubi to.
  2. vilemo1975

vilemo1975 Aktywny autor

oj przestańcie biadolić ja właśnie kończe zabrakło mi 75 roślinek musiałam dosiać w dzień siałam eventowe na noc róże bez ulepszeń i mam kominów na plus 15 a jak nie ten event to będzie następny;)

3. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Event skończony.Z zagród wartych uwagi rożnowa obora i Wilki.
    Mam prezenty do wysłania.Nick kotek1505

4. wiewiorka721

wiewiorka721 Aktywny autor

ja wyjątkowo dałam ciała przy tym evencie ,gdyż trochę mnie nie było,nocne zbiory zebrane a brak 38 wypadajek ,mam nadzieje że z krótkorosnących też wylecą ale i tak prosiłabym o wsparcie :)

5. zefirek55

zefirek55 Zaawansowany

Eventu nie skończe z powodu braku wypajdek chociaz cięzko pracowałam. Kadzidełek nie kupie a gra zaczyna mnie zniechęcać:(
    proponuje wydłuzyć czas trwania eventu , ale kogo to "TAM" obchodzi...

6. Posty z prośbami o wypadajki usuwam, Tu możecie prosić o nie
    KLIK

7. beatapalasz

beatapalasz Okazjonalny autor

witam wszystkich, jeszcze tylko 75 wypadajek, mam nadzieję, że się uda jakoś dozbierać i krótkorosnących:p

8. ak_1977

ak_1977 Czeladnik forum

witam, brakuje mi jeszcze ok 90szt. i kurki do zebrania będzie ciężko

9. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Zdobyłam co chciałam, więcej mi się nie uda więc nie walczę ;) dziękuję za pomoc :*
    ciekawe co z sadzonek mi wyjdzie :p

10. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

No ciekawa jestem co się u mnie zdarzy. Ciągle piłka w grze, więc nadzieja jest, ale musi się zdarzyć "kadzidełkowy cud". Cebula i róże dojrzewają. Gratuluje zwycięzcom, dziękuję nieznajomym, znajomym i sąsiadom. Jesteście wielcy:inlove:

11. ka_ro

ka_ro Ekspert forum

ja wieczorem postawiłam TS i oczywiście szału nie ma :eek: z wyspowych warte uwagi to tylko dwie xxlki kumkwatowe, a na farmie trafił mi się poziomkowiec, którego nie miałam i to jest super :inlove: o surmiach xxl nawet nie wspomnę :mad:ze stajennych oczywiście bobry złote, koty, pomarańczowe króliki i chomiki -.-poza tym nasiałam pomarańczowego o cały tysiąc za dużo bo się zagapiłam xD

12. magdysia

magdysia Czeladnik forum

JMi znowu, obliczając statystycznie wypadanie wypadajek, braknie między 6 a 10 sztuk. Samo życie. szkoda , ale tak czasami bywa.

13. luk88874

luk88874 Forumowy żółtodziób

Poleciało do Ciebie kadzidełko.
    Ewentu nie robię.

wiewiorka721 lubi to.
  14. bryniatrela

bryniatrela Czeladnik forum

marzą mi się drzewka a brakuje mi do nich 35 kadzidełek

15. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Odkryłam 2 tajemnicze zagrody i mam myszy i pomarańczowy kaczy staw:)

Wysłałam kilka kadzidełek do osób, od których wczoraj miałam sówki:)
    Mam jeszcze prezenty do wysłania, więc proszę o sówkę, komu mało brakuje i ma szansę:)

Azzlan lubi to.
  16. talarek1961

talarek1961 Półbóstwo forum

Witam Farmerska brać
    Komu niewiele brak proszę o sówki,7 prezencików czeka

kufynka lubi to.
  17. evva85

evva85 Okazjonalny autor

niestety zawsze wypadajki u mnie są czynnikiem limitującym, a o dziwo uzbierałabym, bo brakuje mi 26 na chwilę obecną. Jednak wczoraj oceniłam swoje szanse zbyt pesymistycznie (nigdy nie udało mnie się skończyć eventu w którym było 900 wypadajek) i wolałam wyjść do realnego ogródka z łopatą. Niestety zabraknie mi ok 1000 rozanecznika, SN brak, ide do pracy, wiec mówi się trudno. Ale zrobiłam wszystko oprócz ostatniego zadania i diamentowego z jucznymi, bo cena zaporowa. No i wiem na przyszłość, że dam radę na styk uzbierać 900 wypadajek.
    Pozdrawiam walczących

toDzasta lubi to.
  18. toDzasta

toDzasta Komandor forum

To i tak lepiej niż ja na razie u mnie 3 bobry ++, morela xl, migdał xl, granat, karambola:D

azikowo i ka_ro lubią to.
  19. kasiunialusia

kasiunialusia Forumowy żółtodziób

Hej!
    Brakuje mi kilku kadzidełek. Pomozecie?

20. magdysia

magdysia Czeladnik forum

Wypadajki zaczęły u mnie wczoraj rano lepiej wypadać . Jak wstałem w niedzielę rano brakowało mi ponad 300 ,teraz brakuje dokładnie 70. mam za godzinę zbiory z 3 pól z których powinno(statystycznie) wypaść od58 do 64 wypadajek
    Dziękuję wam za wypadajki .
    Jak macie wypadajki na prezenty poślijcie proszęinnym mi chyba wystarczy, a inni więcej potrzebują. Zyczę wszystkim udanego eventu

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.