Opinie Serowy Zakon II

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 16 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Do zakończenia brakuje mi 6 tyś. roślin i 104 kadzidełek:) Pobawię się jeszcze z kameleonami ;) Postawiłam na noc zagadkowe zagrody, więc rano okaże się co wyszło. Podchodzę do nich na luzie, bo i tak już wszystko mam, przynajmniej w podstawie:p Ale na coś różowego się nie pogniewam xDPomarzyć można;)

ankak106, jolantos oraz Anetta41 lubią to.
  2. stokrotka0209

stokrotka0209 Aktywny autor

A ja odkryłam ts na farmie i dostałam 2 szt niesplika (którego mi brakowało), 2 szt japońskiej wiśni, morele XXL i cytrynę XXL. Teraz brakuje mi tylko najnowszego drzewka kowhai czy jakoś tak. :D
    Pozdrawiam

ankak106, jolantos oraz Anetta41 lubią to.
  3. Justa16

Justa16 Młodszy ekspert

hej, masakra z tymi wypadajkami, jeszcze 440 do końca:sleepy:

4. GruGru

GruGru Wyjątkowy talent

u mnie brak 359 :sleepy: w tym tempie to nie tylko 6 ale i 5 zadania nie zrobię :cry:

5. gosia_73

gosia_73 Zaawansowany

u mnie brak 369 wypadajek... tragedia!!!:mad:

6. agaszcz80

agaszcz80 Koneser forum

Witam z rana przy pysznej kawce z moich TS wyrosło 8)

Kotlarnia żółta
    Koty x 2
    Myszy

Migdałowiec XXL
    Jodła XXL
    Cytryna XL
    Pigwa XXL
    Morela XL
    Klon palmowy

Pistacja x 2
    Granatowiec
    Cedrat
    Mango XL
    Papugowiec

Wszystko do paska będzie na wymianę.........kiedyś

7. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

siej cos dlugorosnacego jak cebula np.jeszcze 54 godziny eventu to nic straconego jeszcze :)

skonczylam event wczoraj-nie meldowalam bo mi sie nie chcialo-pnacze pracuje ,znowu nuda.. :sleepy:

gosiagosia60 i -mala159- lubią to.
  8. oset53

oset53 Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    Ten event jakoś mi nie idzie, brakuje mi wszystkiego, zwierzaków ,roślin i wypadajek:wuerg:
    Wiedziałam że nie zrobię go w całości przez brak zwierzaków, ale żeby przez wypadajki nie zrobić
    chociaż srebrnych to jeszcze tak nie miałam.No cóż kiedyś musi być ten pierwszy raz.
    Dobrego dnia życzę wszystkim:)

9. puszapek1

puszapek1 Stary wyjadacz

witam o poranku,brak mi 166 wypadajek mam nadzieje do wieczora zakonczyc

10. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam

event przeszedl w zapomnienie :),roslin i kadzidel na + a poidelek zostalo ............

11. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

U mnie tyż koniec, życzę walczącym szybkiego skończenia i zasłużonego odpoczynku:))))

ankak106 i ankagdw lubią to.
  12. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Witam. Tkwie grzecznie:p w 3 zadaniu czekajac na powój. Brakuje zaledwie 440 sztuk to nocka na jednej łące to załatwi. Teraz na super polach produkuje się różanecznik. Ja wróce po 23.00 będzie całkiem ładny zbiór. Kadzidełka są na 3 i 4 zadanie, a na 5 "sie robią" . Jutro wieczorem powinnam dostać moje zabawki czyli bahamowe TS-y.
    Życzę udanego wiosennego weekendu. U mnie praca, a wieczorem teatr, czyli wchodzę w wiosne z przytupemxD.

13. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

A ja uwięziona jestem w czwartym zadaniu, niestety kadzidełka to nie moja specjalność. Z nocy wyleciało 38. Gra powinna być przyjemnością, niestety niezależne ode mnie wypadajki budzą we mnie wściekłość. Ale jeszcze nie tracę nadziei.

14. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Event zbliża się do końca, jeszcze tylko 2272 różaniecznika. Wypadajek na plusie 237.

Z sadzonek i stajennych wszystko do paska, nawet tych starych kogutów nie było, a także żadnych czerwoności i różowości :(
    Koguty zakupiłam w Renzo, wreszcie przestanę ich poszukiwać. :)

15. Jaśminiak

Jaśminiak Naśladowca mistrzów

Witam. No nie jest lekko szczególnie z wypadajkami , bo u mnie tez masakra jest
    do 5 zadania brakuje 150 wypadajek, nie wspomne o 6 tym, i siałam na noc roże , a z rożtak poleciała jak z różanecznika, to niesprawiedliwe

16. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

A mnie dzieli 7 wypadajek od zakończenia eventu, niedługo jakieś zagrody będą do zebrania to się skończy :)

kybek93 i ankagdw lubią to.
  17. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

A u mnie jak zwykle wielka lipa. Myszy, golebie i koty. Z TS na wyspie 5 granatowcow, pistacja i karmbola i jakies XL. Na farmie tez dziadostwo, wiekszosc XL. Robilam dla poidelek tylko i wylacznie. Jak sa TS w nagrodach ewentow przewaznie nie robie. Jakos coraz mniej mnie ciagnie do farmy, ostatnio prawie wcale.

kybek93 lubi to.
  18. 11eveline

11eveline Książę forum

TS-y z wyspy: kiwi xxl, pitaja xxl, kakaowiec xl, pandanus xl, karambola i papugowiec ( nawet nie liczę, ile ich mam). Szkoda, że nie ma nowości A do końca eventu brakuje 30 kadzidełek.;)

19. dosias

dosias Generał forum

witam roślinka w komplecie, do końca pozostalo 208 wypadajek, troche duzo, słabo wypadaja nawet z super pól

20. GruGru

GruGru Wyjątkowy talent

Najdłużej u mnie rośnie... szparag (od wczoraj jest dla mnie dostępny). Do cebul jeszcze daleka droga, tak jak i do super pól.

Do zakończenia 3 zadania brakuje mi jeszcze 5 kominów. 4 i 5 to całe 350 :wuerg:
    6 niewykonalne.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.