Opinie Serowy Zakon II

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 16 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witam
    Nastka nie rób przerw tylko miel bez przerwy. Dzisiaj na przemian cebula, goździki, jęczmień, bawełna. Nazbierało się pona d 1100 wypadajek i 4 poidełka :(

gosiagosia60 i NASTKA.BURAN lubią to.
  2. jakleci.natalia119

jakleci.natalia119 Aktywny autor

Tylko 650?...ja po 5 dniach nie wiem czy tyle będę miała :(...na razie 89 .

3. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

wiechuha, Off-top - pisanie postów niezwiązanych z tematem wątku.
    Dodam jeszcze, że jeśli masz zastrzeżenia do pracy któregoś z członków ekipy, zapraszam do kontaktu z Pomocą Techniczną. Proszę również o pisanie na temat. Twój post usunęłam.

zzizzie, Twój też usunęłam, bo również nie był w temacie "eventowym" ;)

A tak poza tym, to dzień dobry wszystkim. Tak czytam i zazdroszczę co niektórym takiej ilości wypadajek. Ja uzbierałam w sumie 87, ale i tak jestem zadowolona ;)
    Powodzenia w evencie :)

4. Marianka2011

Marianka2011 Stary wyjadacz

A skąd bierzecie pandy?

gretag lubi to.
  5. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Można z targu wziąć pod warunkiem, że masz odblokowany posąg w Świątyni Małp :)

gretag lubi to.
  6. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Hej, robię przerwę na cebule i co inne wsadzam. Poidełka /poza fabryką/ dalej 8 szt, czyli nic dzisiaj nie wpadło..
    Natalka...napisałam -więc-nie tylko.
    Ale, że marnie lecą, to fakt. Z nocnych zbiorów miałam 112 sztuk.

jakleci.natalia119, Bilonge oraz gretag lubią to.
  7. kwasia1999

kwasia1999 Młodszy ekspert

Tak więc szału nie ma grabi nie urywa xD. Na sam początek równe 80 wypadajek na tyle ile chce skończyć spokojnie powinnam nazbierać :)

8. amber♥

amber♥ Komandor forum

Event robię :)..wczoraj pokolorowałam brakujące osły - 0 przeskoków ..wypadajek prawie 600 ( zasługa uszlachetnionej bawełny , przy okazji dużo eliksiru wypadło )..
    Powodzenia dla wszystkich ..:)
    aha 2 poidełka wpadły z super pól - szok ale BP mnie obdarowało :pxDxD

agaszcz80, Bilonge oraz gosiagosia60 lubią to.
  9. Marianka2011

Marianka2011 Stary wyjadacz

10. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

No ja bym chętnie tak "pocierpiała":D Już mam wszystko zaplanowane ale co z tego,jak pociągu ani słych ani widu :cry:Krowę bym sobie chetnie tez zakupiła ale..ani jej nie ma na targu ani fundusze nie takie xD A co do sera,to mam już na małych polach zielska posiane i teraz tylko czekać,czekać,czekać....:p

NASTKA.BURAN i toDzasta lubią to.
  11. -Wiewiora-

-Wiewiora- Weteran forum

Witam:) Parę godzin temu zaczął się event i równocześnie wyścig "kto ma więcej wypadajek". Uwielbiam czytać te posty, ponieważ poprawiają mi humorxD Nie pamiętam, żeby ktokolwiek nie ukończył eventu z powodu wypadajek (może za wyjątkiem graczy na bardzo niskich lvl). Mnie raczej interesuje posianie i zebranie wymaganej liczby roślinek, potem wystawiam na pola drzewa i zagrody i dzień przed zakończeniem eventu, oddaję to co potrzebne do wykonania zadań i po sprawie:) Szczerze mówiąc, nie wiem nawet czy mam wszystkie potrzebne kolorowe zwierzaki (raczej nie), ale na dzień dzisiejszy nawet mnie to nie interesuje:p.
    W każdym razie wszystkim, którzy już jutro planują zakończyć event, życzę powodzenia i duuuużo wypadajek;)
    Nagrody niczego sobie, więc tym razem i ja założyłam gumiaki i sieję te dziwne kwiatkixD

12. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam

zwierzeta wszystkie do eventu mam,rosliny juz rosna na malych polach czy uzbieram wszystkie,nie wiem,jak sie pracuje i zbiera 2x to .............moze byc roznie ale kadzidelka ..............................hmmmmm,dobrze miec uszlachetniona roze,pnacza i ........................

roze zbiera sie natychmiast po sadzeniu,to jest supeerrr sprawa :p :p

ankak106 i -norbijas- lubią to.
  13. amber♥

amber♥ Komandor forum

Zasadniczo też najpierw sieję roślinki eventowe a potem długo rosnące i nie mam problemu z ukończeniem eventu . Niestety tym razem chcę szybko skończyć event , postawić zagrody lub drzewa i nawet na farmę nie wejdę ...zawirowania w realu i Święta na karku ...:)

-Wiewiora-, ankak106 oraz agaszcz80 lubią to.
  14. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Event się zaczął czyli czas na wstępny, coeventowy raport:
    - 152 wypadajki na start, czyli mniej więcej tyle co zwykle,
    - przykręcenia kurka z wypadajkami - nie stwierdzam,
    - konieczności wykonywania czary-mary z SN w celu podgonienia wypadajek - nie stwierdzam,
    - planowane zakończenie eventu - niedziela.
    A teraz poczytam wątek. Ciekawe czy na starcie były tradycyjne problemy:)

toDzasta lubi to.
  15. michav765

michav765 Stały bywalec

164 kadzideł na początek czyli nie najgorzej:)Roślinki rosną za pół godziny pierwszy zbiór.Jedyny minus to to że musiałem zużyć banany na odblokowanie hodowli pand(dobrze że w ogóle miałem zapas:p bo bananów w grze jak na lekarstwo)

16. rolniksam92

rolniksam92 Aktywny autor

Witam wszystkich:) od trzech dni na super polach rosły mi maliny, por i jęczmień... na głownej łace i na dzikiej. wypadajek mam 94, także nie jestem zadowolona..no ale może będzie lepiej poźniej:) powodzenia wszystkim!

17. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Jak ci tylko dwa wypadły, to musiałaś używać jakiegoś przeterminowanego i zwietrzałego SN, ja zawsze podsypuje świeżytkim super ekologicznym to mam i wyniki :D

Przyjdzie czas że trafisz, a jak trafisz to od razu w Totka zagraj :)
    Za momęcik czwarty zasiew 4 godzinnej o_O

Ostatnie edytowanie: 17 marca 2015
    myszamm, NASTKA.BURAN oraz Kasialka lubią to.
  18. michav765

michav765 Stały bywalec

Ja mam w stodole tylko 4 poidełka i tylko poidełka wśród nagród mają jakiś sens dla starych graczy
    Pozostałe narzędzia mam w sporych ilościach

nożyce 100
    sadzonki dębu 192
    pędzelek 47
    wentylator 102
    złom 24(też ewentualnie może być jako nagroda)
    trudno więc mówić o niedoborze przynajmniej w moim przypadku większości narzędzi;)

Ostatnie edytowanie: 17 marca 2015
  19. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Dobry
    Dopiero zaczęłam rozsiewać i bawię się pnączem w międzyczasie, wypadajek 782, reszta wylezie z eventówki, jeszcze tylko tony roslin do wysiania;)

20. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

A sieję ze zwykła kupą.. całą górę zakupiłam...
    w totkiem i ruletką się nie bawię.. zdrapki wolę
    Takie nieroby jak ja mają poidełka... wrony zachomikowane miałam. Wystarczyło na podstawę do pomarańczowej.. Jeden zwierz został na kolejny świetny pomysł BP

A pnącze i ślitaśne itemy? to co?

michav765 i .Farmeria. lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.