Opinie Serowy Zakon II

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 16 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. agaszcz80

agaszcz80 Koneser forum

łoooo jeżyku a ja dopiero 233 :cry::cry::cry: udam że nie widzę tej jedynki z przodu xDxDxDxDGratuluje wyniku

jakleci.natalia119 i Sookie lubią to.
  2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

u mnie 99 :p
    zaczynam osiolki kolorowac tez bo zapomnialam o tym całkiem :p

3. elwira17

elwira17 Stary wyjadacz

Robię event,wypadajek mam 147, nie spieszno mi na razie by mieć więcej, szkoda mi SN, jeśli słabo polecą, to wtedy posieję uszlachetnione róże. Na razie rośnie badylek.
    Powodzenia życzę tym, którzy również robią event, chociaż tym razem jest on dla graczy z niższych poziomów.

agaszcz80 i Sookie lubią to.
  4. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Tak jest.."wyniośle zignorujmy" tę jedynkę z przodu..xD;)
    A ja się tak cieszyłam z mojego wyniku8) Pierwszy raz wypadło mi powyżej setki ..

5. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

A to tak wyszło przy okazji :D

Mam uszlachetnioną cebulę i troche SN w zapasie, i myślę sobie że przy okacji eventu jak mam odpalone pnącze i wszystkie doplacze, to popoluję sobie na poidełka sadząc cebulę na super polach, czas wzrostu z samą wodą i SP 00,00 minut :eek:

Wyniki to 5 poidełek, 16 000 cebuli, kupe cukru i soli, i 1206 Kadzidełek :eek:

6. Megan

Megan Komandor forum

Jednak zawiodłam się na wypadajkach, trzymałam roślinki do zbioru po godz.14, wszystko było posiane na superpolach, cebulę mam uszlachetnioną z miłością do SN i z całego pola wypadło zaledwie 29 kominów....to chyba jakiś żart:cry:>:(:cry:
    Nie mam tylko pnącza, lecz tu nie chodzi o to, żeby rosły 1 sekunde czy tam minutę lecz o ilość wypadajek.

Wszystkich razem mam zaledwie 98 szt.

W takim razie niech ktoś mi wytłumaczy, co u mnie nie wychodzi, dodam że podobna sytuacja była z różami, też sa uszlachetnione.

7. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Takiemu to dobrze.. ja już nawet nie wiem ile cebuli władowałam do szklarni i nic... a na goździki szkoda mi SN, więc tylko 650 wypadajek mam..

I hejka wiosenne wszystkim..

8. juras

juras Weteran forum

Megan, Ty nie płakusiaj, bo coś nas łączy, bo mnie wypadło dokładnie połowę, znaczy 49.
    Nie mamy szczęścia w grze i ja się z tego ciesze...

Megan lubi to.
  9. agaszcz80

agaszcz80 Koneser forum

Wiesz co ja już dawno zauważyłam, że z tej cebuli uszlachetnionej marnie leci mi z jednego pola goździków na super polu z miłością do SN wyleciało 49 szt

To i tak super poidełek ja odkąd jest do zrobienia warsztacik mam szt 3 w tym jedna z prezentu skrzynkowego reszta czyt. szt 2 z eventowych chyba skrzyneczek. Tak tak teraz, że to przypadkiem aha jasne nadal jedynki nie widzę ignoruję ją ;););)

A w temacie poleciał kolejny zasiew 6 godzinnej roślinki 260 wypadajek :p:p:p

.Farmeria. lubi to.
  10. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

83 wypadajek no niewiele

11. Megan

Megan Komandor forum

To pewnie w miłości znajdzie się tego szczęscia dużo, hehe

Po marudzić można na początku....no nic posiałam znowu cebulę na dwóch polach i znikam:)

juras lubi to.
  12. GruGru

GruGru Wyjątkowy talent

u mnie też cienko, ale i poziom nie ten.
    Tylko, że... przejrzałam swoje stare posty i z poprzedniego badyla+reszta zasiewów po pierwszym zbiorze wyskoczyły mi 32 kapelusze, teraz z dłużej rosnących roślin (i na większej łące) 16

13. dziunia49

dziunia49 Stary wyjadacz

oj a ja myslalam ze u mnie tylko jest takie zjawisko. mam podobnie tylko ze ja mam rowniez i pnacze.

14. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Ja na Miłość SN do Cebuli polowałem codziennie około roku :) większość farmerów ma uszlachetnione gożdziki, ale moim cebula to najlepsze uszlachetnienie, super na wypadajki no i tony potrzeba jej do rzemiosła :D

Zaraz robię trzeci zasiew eventowej 4 godzinnej o_O

piotrs i NASTKA.BURAN lubią to.
  15. Justa16

Justa16 Młodszy ekspert

"tylko" 650 wypadajek? jak dla mnie to bardzo dużo :p, ja mam z goździków 92

agaszcz80 lubi to.
  16. myszamm

myszamm Wielki mistrz forum

Oj Sąsiad czy Ty zaszw musisz być we wszystkim lepszy mi poidełek tylko 2 wyleciały przy okazji zapas cebuli wzrósł do 12tyś. :)

.Farmeria. i agaszcz80 lubią to.
  17. NASTKA.BURAN

To do tego rzemiosła tak poluję na tę miłość...też od ponad roku, ale przerwy robię, żeby się nie zeźlić...i szklarnie oszukać... i nazbierać kolejne 10 tysięcy...
    Ano. Tylko. SN mam i pnącze też, więc mogłoby być i kilka razy więcej...

.Farmeria., Bilonge oraz gretag lubią to.
  18. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Cześć Nastka,ja mam na cebulę wszystko ale nie mam nigdy zapasu SN,więc...Biednemu zawsze z którejś strony wiatr w oczy :D

NASTKA.BURAN, gretag oraz ankagdw lubią to.
  19. ngale

ngale Młodszy ekspert

To ja też się pochwalę mam już 82 kadzidełka i to jeszcze nie koniec na dzisiaj.

20. NASTKA.BURAN

Cześć Gośku..."se" kupiłam krowę, albo co..no do tej zupy... i nawet nie zauważyłam ile SN mi wpadło...to i mam.
    Tak normalnie, to cierpię strasznie, bo baobaby zajmują polanę i się wszystko zbiera... PD też.
    A cierpię, bo zwierzaki lubię wystawić...różne.. potrzebne i nie..

gosiagosia60 i Bilonge lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.