Opinie Serowe lądowanie na Marsie - misje 24 godz.

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 10 sierpnia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

czyli w pnączach też trzeba wybierać:p,,nie umiem:p,,jednak to będzie ostatnia misja:D,trzeba zrobić:inlove:

2. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Brakuje mi 12 tlenów. Posiałam powojnik. Jutro rano przed pracą zbiorę i zakładam, że tyle to wpadnie ;)

3. elia041

elia041 Forumowy żółtodziób

Mam wszystkie wypadajki tlen niestety nie mogę wstawić

4. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Wypadajki to u mnie jakaś porażka. Brakuje mi 93 szt. Cały dzień siania. Z hortensji też szału nie było.

5. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Czy masz problem z dodaniem wypadajek do pierwszego zadania kampanii srebrnej, czy do któregoś kolejnego?

6. klonek68

klonek68 Generał forum

Jakoś gładko mi ten event idziexD wszystkiego w nadmiarze xDA tu dzisiaj tylko pozostało roślinki wysiać. Na wypadalce u mnie były Hortensje i Róże ,po jednym wysiewie i było ok

7. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Misja skończona dzisiaj już tylko sianie i będzie po evencie.Powodzenia życzę

8. cameo22

cameo22 Czeladnik forum

czy mogę liczyć na pomoc w wypadajkach,za 1h zbieram brokuł ale nie wyleci mi aż 80szt :(,rośliny mam ponad stan

9. danabog

danabog Mieszkaniec forum

U mnie też krucho z wypadajkami:(((

10. cameo22

cameo22 Czeladnik forum

brakuje mi 17 szt :(,echhh nie dam rady :cry:

11. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Posiałam orchideę. Trochę podgoniłam po porannym zbiorze. Brakuje 9 sztuk. Roślinki w zapasie od wczorajszego popołudnia.

Ostatnie edytowanie: 16 sierpnia 2022
  12. DIRAE

DIRAE Analityk forum

Mi 45... niestety, też odpuszczam. Wczoraj zabrakło mi kilku minut do zbioru, musiałam dokupić koszyka:mad: :/ Dziś już sobie daruję.

13. cameo22

cameo22 Czeladnik forum

a mnie sie udało :inlove:,zrobiłam całe pierwsze zadanie i w drugim srebrne i złote,zostało diamentowe ale to już nie dla mnie,roslina jest aż 2200 ale PD sie przyda,wbiłam dzieki temu 70lvl

Dziekuje dobrym duszyczkom za pomoc,bez Was to nie udało by się :) :)

14. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

No i orchidea dała 13 sztuk :) Udało się :)

15. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

mam jeden prezent jak ktoś potrzebuje proszę pisać

16. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

ostatnia prosta;)xD
    koło dało +1 na 6h:inlove:

17. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Ostatnia prosta:)
    Z jednej strony lubię te misje, bo nie są tak monotonne, jak zwykłe eventy. Jednak nawet niewielkie roztargnienie może być "kosztowne"... Wciąż nie wiem, czy pamiętałam o zakończeniu wszystkichxD

18. cameo22

cameo22 Czeladnik forum

a mnie się udało zrobić jednak całą wczorajszą misje,dokupiłam 8szt tlenu :),dzisiejsza chyba nie bedzie taka łatwa,ale cosik tam zrobie.

19. skorpion_JM

skorpion_JM Analityk forum

To okaże się już niedługo:)

20. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Misje zakończone. Powodzenia Wszystkim siejącym i miłego odpoczynku "hamaczkowym" :):)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.