Seria pytań do mod ad.4

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by magdalena, Jan 6, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. magdalena

magdalena Weteran forum

Renzo. Dlaczego gierka krety atakują przycina się w przeglądarce Firefox ?

2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Sprawdź bez programów obciążających procesor i połączenie z internetem. Może połączenie jest zbyt wolne i niestabilne? Jeśli to nie pomoże, rozwiązanie znalazłaś sama - skorzystaj z innej przeglądarki do tej mini gry.

3. magdalena

magdalena Weteran forum

Moje połączenie to stałe łączę o wyśmienitych parametrach.
    Może inni gracze też mają taki problem ?

4. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Być może parametry są wyśmienite zazwyczaj lub w umowie, ale sądząc po szybkości Twoich odpowiedzi w tym i w innych wątkach nawet tego nie sprawdziłaś. W przypadku Farmeramy wystarczy bardzo krótki spadek prędkości lub jego zerwanie, aby pojawiły się problemy. Na razie nie posiadamy zgłoszeń świadczących o problemach. Tuż po rozpoczęciu eventu pojawiły się na moim koncie drobne zawieszenia, ale dużo osób ma wolne, a zaczął się ważny event, więc obciążenie mogło być chwilowo większe niż zwykle.

5. taczanka555

taczanka555 Baron forum

jest cos z tą gierką. u mnie idzie wolno i nawet nie mam szans zbliżyć się do wyników osiąganych wcześniej

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

7. magdalena

magdalena Weteran forum

Nie mam gdzie sprawdzić w tej chwili gierki.
    Dla mnie krety słabo działały, przed ostatnio źle działał młot.

Zamykamy to zgłoszenie.

8. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

W takim razie zamykam.

Thread Status:
Not open for further replies.