Seria pytań do mod ad.2

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika magdalena, 6 stycznia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. magdalena

magdalena Weteran forum

Szklarnia. Dlaczego mogę uszlacheniać dalej wybraną roślinę w szklarni jeśli wypadły mi już wszystkie ulepszenia ?

2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Bo możesz uzyskiwać nagrody pocieszenia, a może kogoś będą one interesować. Czy masz jeszcze jakieś pytania?

3. magdalena

magdalena Weteran forum

O tym nie pomyślałam, ale dla mnie to błąd.

To moje pytanie jest następujące.
    Skoro tak jest jak mówisz to czy nie powinna być informacja typu, że już wszystkie ulepszenia zdobyte czy na pewno chcesz ulepszać ... .

4. BA_Czerwona

Przy wyborze rośliny masz zaznaczone posiadane i wykorzystywane uszlachetnienia, nie wiem więc czy potrzeba czegoś jeszcze. Możesz skierować taką sugestię do działu Zbiór aktualizacji i pomysłów.
    Czy wyczerpałyśmy ten temat?

5. magdalena

magdalena Weteran forum

Widzę brak empati w tym zgłoszeniu.
    Możemy zamknąć zgłoszenie.

6. BA_Czerwona

Jestem w tym temacie bardzo empatyczna, bowiem zanim coś zgłoszę jako błąd, muszę poznać opinie innych, dla których może to być przydatne. Zamykamy wątek. Zgłoszenia przyjmujemy w PT.

magdalena lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.