Seria pytań do mod ad.13 - czy mamy wystarczającą ilość modów w farmieramie ?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika magdalena, 6 stycznia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. magdalena

magdalena Weteran forum

Czy obecna struktura w Polskiej części farmeramy jest obsługiwana przez wystarczającą ilość ekipy?
    Moim skromnym zdaniem jest was za mało, informacje o ewentach pojawiają się bardzo późno, daty są przerabiane, a PT nic prawie nie może lub nie chce.
    Pytanie czy nie powinno was pracować więcej ?

taczanka555 i kudlaty147 lubią to.
  2. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Przecież zawsze możesz się zgłosić...i już będzie więcej....

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

4. magdalena

magdalena Weteran forum

Co do ekipy to już nie raz czytałam tu na forum, że recydywistów nie przyjmujecie więc po co komu mydlić oczy.

Nie chce wytykać wam błędów, to robią zazwyczaj inni, ja tylko skromnym zdaniem zauważam, że jest problem, którego nie dostrzegacie i próbujecie zamieść pod dywan - brak zasobów ludzkich.

5. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Trudno mi ocenić pracę Ekipy skoro jestem jej członkiem. Życiowe doświadczenie nauczyło mnie jednak, że "wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma" i "na cudzej łące trawa jest zawsze bardziej zielona". Myślę, że nie jest z nami tak źle, jak to niektórzy próbują odmalować, w każdym razie bardzo się staramy w miarę naszych dość skromnych możliwości czasowych:) Myślę, że temat jest wyczerpany, wobec czego wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.