Seria nieprzerwanego logowania

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika foczunia84, 11 czerwca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Już trzeci dzień nie wyświetla mi się ilość dni logowania.U franka jest tylko "twoja aktualna seria nieprzerwanego" i koniec.

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

foczunia84, z pozycji forum nie do sprawdzenia, jeśli po zastosowaniu TYCH zaleceń nadal będą problemy z poprawnym wyświetlaniem po sprawdzeniu gry w kilku różnych przeglądarkach internetowych proponuję kontakt z pomocą techniczną.
    Mogę jeszcze jakoś pomóc?

3. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Nic nie działa.Piszę do PT.Dziękuję.

Alicjanastka lubi to.
  4. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Witam. U mnie też tak jest od kilku dni. Miłego dnia. A, u mojej córki również...

5. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Czyli nie jestem osamotniona z tym problemem.Mam dwa konta,na obydwóch nie działa.Próbowałam z innej przeglądarki,a nawet z telefonu na puffinie i nadal nie działa.Czekam na odpowiedź z pt.Alicjo,może też napisz :)

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Alicjanastka w takim razie również zapraszam ze zgłoszeniem do PT.

A skoro Autorka już napisała i dalszych pytań nie ma to temat zamykam.

Edycja: Problem został już zgłoszony do odpowiedniego działu i zgłoszenia do PT nie są już konieczne.

Ostatnie edytowanie: 11 czerwca 2017
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.