Opinie Seria naklejek

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 18 grudnia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. lonli

lonli Młodszy ekspert

Ja miałam wszystkie naklejki, ale na farmie małżonka pomarańczowych 0. Poprzednio miał uzupełniony album. O co chodzi??

krasnoludek10 lubi to.
  2. marmlada

marmlada Fanatyk forum

No to masz szczęście, u mnie to już druga edycja naklejek z tym samym błędem :(

krasnoludek10 lubi to.
  3. Montwa

Montwa Baron forum

Agnieszko, a co to znaczy, że "błąd"?
    To znaczy, że tak być nie powinno i trzeba to gdzieś zgłosić?

.

krasnoludek10 i marmlada lubią to.
  4. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Błąd, bo tak być nie powinno.
    Ostatnim razem zgłosiłam to do PT,
    dość długo czekałam na odpowiedź i okazało się, że ten problem dotyczył większej ilości graczy, ale "naprawiono" go po cichu.
    Nie pamiętam po jakim czasie wróciły naklejki 2 może 3 dni, wiem że ja się zniecierpliwiłam i wyprodukowałam sobie nowe, zanim problem został rozwiązany.

AngelGina, krasnoludek10 oraz Montwa lubią to.
  5. MOD_Ruda

MOD_Ruda Forum Moderator Team Farmerama PL

A przelogowaliście się, tzn. wyjście z gry i jeszcze raz zalogowanie?

Jeśli tak to nie ma innego wyjścia jak napisać do PT, nie jestem tu w stanie pomóc :(.

AngelGina, krasnoludek10 oraz marmlada lubią to.
  6. Montwa

Montwa Baron forum

No to fest. -.-

Tobie Agnieszko bardzo dziękuję za informację. :)
    I w ogóle za reakcję na mój post, bo przecież nie musiałaś. :)

A na BP jestem wściekły. -.--.--.-

Za chwilę mam zbiór i chciałem to zrobić już z bonusem z naklejek.

I teraz co? Żebym mógł zebrać tak jak chciałem to mam sobie dodatkowo zrobić naklejki? o_O
    Oni łaskawie albo i niełaskawie kiedyś oddadzą, a ja niepotrzebnie muszę zmarnować klej.

Czyżby BP znalazło taką prymitywną metodę wyłudzania pieniędzy?
    Bo przecież jak tego kleju braknie to trzeba będzie go dokupić.

Co za amatorszczyzna. -.-

.

7. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Wszystkie "standardowe procedury" odhaczyłam :p Niestety nie pozostało nic innego jak znowu napisać do PT, mam nadzieję że tym razem szybciej to ogarną, w końcu mają już wprawę xD:cry:
    No nie uśmiecha mi się co sezon produkować nowych naklejek...

8. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Seria naklejek 5
    zaliczona pomyślnie ( ale w sumie nie do końca :sleepy: czerwone musiałam wytworzyć )100% dla ozdobnych :D

Ostatnie edytowanie: 30 października 2025
  9. ShaGGy778

ShaGGy778 Hrabia forum

Ja bardzo lubię serię naklejek z tego powodu, że pierwszego dnia klikam wszystko jak leci byleby tylko wyszło 100% w czerwonym albumie i przez kolejne 3 miesiące tam nie zaglądam. xD Fajnie, że w nagrodach dodatkowych była m.in. chatka Baby Jagi i piccolo. :)
    Szkoda tylko, że jak zawsze nie udało się uniknąć problemów i nie wszyscy mają tak łatwo, żeby szybko wyklikać naklejki i zapomnieć. ;)

10. Sahar79

Sahar79 Okazjonalny autor

U mnie pomarańczowych naklejek okrągłe zero >:(

dantic3, bogusiania oraz krasnoludek10 lubią to.
  11. klonek68

klonek68 Generał forum

Czerwone na 100% pomarańcz i żółty na 50 kleju brakło....a za realną kasę nie kupuję;)

12. karol540

karol540 Forum Pro

Czerwone 100% a resztę jak u ciebie klonek ok 50%
    więcej nie robię

13. bogusiania

bogusiania Weteran forum

[​IMG] Te wspaniałe nagrody zdobyłam już w czwartek. I też się zdziwiłam, skąd nagle wzięło mi się tak dużo naklejek. Widocznie wcześniej usunęli, bo miałam kilka i wklejałam je na bieżąco. Do ozdobnych - 100%, do owoców z drzew - 21%, do roślin - 25%. Oczywiście brakło kleju :( Właściwie to nie wiem, jak działają te %, bo sprawdziłam wartość PD kilku itemów przed i po uzupełnieniu albumu - i nie widzę różnicy. Czy te % naprawdę działają ?

14. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

niech ktoś mi łopatologicznie wytłumaczy jak mam przejść do pomarańczowego albumu, który jest zablokowany kłódką?. To się jakoś automatycznie dzieje jak zapełnię żółty album i ile potrzeba naklejek aby to zrobić? I proszę mnie nie odsyłać do poradnika, czytałam kilka razy i jak zawsze z poradnika nic nie rozumiem (zresztą jak z większości).

krasnoludek10 lubi to.
  15. MOD_Ruda

MOD_Ruda Forum Moderator Team Farmerama PL

65 naklejek trzeba aby odblokować do pomarańczowego, 30 naklejek( w pomarańczu) aby przejść do czerwonego.

16. Lunari78

Lunari78 Komisarz forum

ja odpadam

krasnoludek10 lubi to.