Seria Naklejek - edycja 4

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika marmlada, 17 lipca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Witam. Mam pytanie odnośnie pomarańczowych i czerwonych naklejek.
    W poprzednich edycjach mogłam korzystać z wytworzonych wcześniej pomarańczowych naklejek, ewentualnie musiałam dorobić kilka z nich, żeby zapełnić pasek postępu.
    Aktualnie po odblokowaniu pomarańczowego albumu mam 0 pomarańczowych naklejek, mogę je jedynie wytworzyć.
    Czy coś się zmieniło w tej edycji i wszystkie naklejki muszę produkować od początku? czy to jednak błąd?

Analogicznie jest z czerwonym albumem, ale tego jeszcze nie odblokowałam, więc nie wiem czy mam wyprodukowane wcześniej naklejki.

2. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Zabrałam się teraz za swój album i wszystko wygląda OK. Pomarańczowych naklejek mam tyle:
    upload_2025-7-17_15-49-22.png

A czerwonych:
    upload_2025-7-17_15-51-7.png

W poprzedniej edycji pomarańczowy album wymagał 135 naklejek, a czerwony 81. Widać więc, że nic nie zginęło.
    Nie widzę też na komunikatorze, żeby ktokolwiek zgłaszał problemy z naklejkami.

Przechodzisz w pomarańczowym albumie na pustą stronę (pierwsza to okładka) i po kliknięciu przycisku "Wklej naklejki" wyświetla Ci się, że łączna liczba naklejek to 0? Przelogowałaś się oczywiście/zresetowałaś klienta?

marmlada lubi to.
  3. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Przelogowałam się kilka razy,
    Odblokowałam pomarańczowy album, weszłam na 1 stronę i w tym momencie mam 1 naklejkę, którą przed chwilą wyprodukowałam, żeby sprawdzić, czy w ogóle się da :p
    Nie wiem jak jest z czerwonymi, bo jeszcze nie odblokowałam tego albumu.

4. BA_Marion

Skontaktuj się w takim razie z Pomocą techniczną, bo ewidentnie jest jakiś błąd na Twoim koncie.

Czy chcesz jeszcze o coś spytać?

5. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Nie dziękuję za pomoc, nie pozostaje nic innego jak napisać do PT.

6. BA_Marion

W takim razie zamykam. Z pewnością szybko wszystko się wyjaśni:)

marmlada lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.