Opinie Seria naklejek 2

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 18 grudnia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. 22vader

22vader Stały bywalec

skąd wzięliście aż tyle czerwonych żetonów? mając 26 przed rozpoczęciem czegokolwiek dam radę uzupełnić pasek w czerwonym?
    edit: tak, dało radę uzupełnić czerwony pasek gdyby ktoś się zastanawiał, ale potrzebowałem do tego około 300 naklejek bo klej to nie problem raczej

Ostatnie edytowanie: 20 grudnia 2024
  2. hapsak89

hapsak89 Książę forum

Czerwonych niewiele musiałam dorabiać, bo sporo miałam z poprzedniej edycji ulepszonych, a wtedy tylko klej jest potrzebny. Z każdą edycją łatwiej będzie o pełne wyposażenie czerwonego i pomarańczowego albumu, tylko żółtych mi zaczyna brakować, bo ulepszenia naklejek zostają

nikolabln, kalinamala oraz 22vader lubią to.
  3. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Mnie też zabrakło więc trochę go ,,dorobiłam,, w automacie :music: ale chyba coś tam ktoś z Góry pokombinował przy nim ,bo o ile na początku wylosowywał mi 2 razy częściej klej , tak po zawieszeniu się gry ( gdzieś tak po 15/17 losowaniach automat mi się zatchnął i trzeba było odświeżyć stronę)
    i po odświeżeniu już na 10 losowań tylko raz dał klej -.-
    No to więcej nie losuję - choć jeszcze trochę tych szczęśliwych monet mi zostało.
    Zrobiłam żółty ( do drzew) na 76%
    pomarańczowy 100%
    i czerwony 100%
    i tyle mi wystarczy:p

nikolabln i hapsak89 lubią to.
  4. klonek68

klonek68 Nadzorca forum

Ja automat wyczyściłem ..ale klej tam słabo leci;)

kalinamala lubi to.
  5. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

i już wiem że serie naklejek nie dla mnie :(:cry:czerwony album 56 %

muszę pamiętać by pomijać eventy misje i oszczędzać talary czy inne eventówki na inne lepsze dobra niż klej czy żetony