Opinie Serce Mórz II

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 19 czerwca 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dora4370

dora4370 Moguł forum

Od wielkości zamkniętej pętli , im więcej potworów zamkniemy w środku pętli tym więcej pkt .

2. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Aby jak najwięcej potworków było w środku pętli.

Mam podstawę.

Średnia podskoczyła do 47k.
    Ale to pewnie dzięki kolejnej zmianie zasad gry.
    Po 14:00 nie miałem ani jednej planszy bez kaczek, za to pojawiły się ich 2 rodzaje.
    Jedne na stałe z tęczowym tłem i te co były.
    Ciężko się przestawić z planowaniem.
    Teraz trzeba uwzględniać, że te stałe elementy nie spadają.

Do końca ewentu jeszcze sporo czasu.
    Ciekawe ile jeszcze cichych zmian wprowadzą.
    Kurka rurka, czy oni nie mogą tego najpierw przetestować i dopiero ewent odpalać?
    Wiecznie będziemy robić za testowy serwer beta?

3. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

Gratuluję sąsiadeczko ile razy układałaś?

4. dora4370

dora4370 Moguł forum

Dziękuję :) W sumie zajęło mi to 40 układanek ( 2 darmowe a na 38 musiałam nasiać ewentówki ) . Poszło by mniej układanek , ale kilka razy przekombinowałam i zdobyłam tylko ciut ponad 20 tys pkt więc musiałam dosiewać ewentówkę .

5. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Te przynęty w młynie to jest koszmar - z jednego zbioru z małych pól można ukręcić tylko jedną sztukę>:(:mad::mad: + nie dość, że mój maksymalny wynik to 1210 punktów, bo tak się plansze układają, to jeszcze na czwartej grze ukradli kaczki-.-

Ostatnie edytowanie: 22 czerwca 2024
  6. oset53

oset53 Wszystkowiedząca wyrocznia

Mam i ja lewą stronę ukończoną i zdobyte ulepszenie xl, czy dalej będę robić sama nie wiem - raczej nie.
    Powodzenia biorącym udział w tym marnej klasy "eksperymencie" na żywym organizmie - graczy.

Ostatnie edytowanie: 22 czerwca 2024
  7. lolek55

lolek55 Hrabia forum

nie wiem czy zrobię prawą stronę bo wyniki mam kiepskie. Bardzo małe pętelki. Więcej pojedynczych. Mogę rozegrać 11 gier.

8. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Zmęczyłem.
    Średnia ok. 47k.
    Brak kaczek strasznie ją zaniżył.
    Plansze bez kaczek: 4,5,7,8,9,29,30,32,33,34.
    Badyl przesiany, ale wolałem zrobić jeden zbiór więcej, niż potem dosiewać.
    Okazało się, że dałbym radę bez niego.
    Teraz koszt.
    4 zbiory badyla z SN - 1.600 SN
    Na wylotki 1.700 SN
    Poszło 3.300 nawozu (400 bankowo niepotrzebnie).
    Z wylotkami mogłem się wstrzymać i dorobić w ostatnim dniu, ale chciałem jak najszybciej to zakończyć i na długo zapomnieć.
    Idę szukać miejsca na nowe nabytki.
    Tylko nie wiem czy znajdę, bo co oczy dostały, to...

9. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

mam 20 gierek rozegranych dzis bedzie pnącze a dalej zobaczymy do 26 -go jeszcze sporo czasu moze sie uda zrbic całosc a jak nie to trudno

10. 22vader

22vader Naśladowca mistrzów

powiem wam że te kaczki mają gigantyczny wpływ na wyniki. Dzisiaj pierwsze 8 gier miałem wszystkie z kaczkami i wynik był zawsze pomiędzy 90k - 110k, a potem 7 gier pod rząd bez kaczek i wyniki zawsze 40k - 50k

11. grania.

grania. Analityk forum

Lewa zrobiona, nakładka jest, prawa 31/40. Kwiecia wysianego na jeszcze ponad 30gierek, czyli wystarczy. Wylotki wypadna, przy uzupełnianiu misji w spółdzielni. średnia wzrosła do ponad 50k, ale faktycznie dzisiaj kaczki na każdej planszy, a ostatnio te dziwne z kolorowym tłem. Ciekawe ile jeszcze razy coś zmienią do mońca ewentu. No cóż bądźmy zaskoczeni...

Ja bez kaczek 10k nie przekraczałam xD

12. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Eventu miałam nie robić, ale postanowiłam podłubać coś nieco może uda się zrobić chociaż lewą stronę. Kaczki mam w dalszym ciągu, na raziexD

13. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Wymęczyłam lewą stronę

i cośkolwiek poprawiłam wynik rankingu pomimo, że po tej ostatniej ,,modyfikacji,, (dodaniu ,,drugiego rodzaju,, kaczek) system kilka razy zakończył mi rundkę ,choć nie puściłam przycisku myszki, i zaliczył tylko kilkadziesiąt marnych punktów -.- możliwe że to te ,,dzikie kaczki,, sprawiły i... przyzwoiciej by było gdyby one tak na dziko się w tych planszach nie zagnieździły, a poczekały cierpliwie do kolejnej edycji tej... jakże relaksującej zabawy >:(:wuerg:

Jeszcze na 11 gier mam wysiane ( + 2 w młynie) ale do całości będzie to za mało choć średnia lekko podskoczyła z 51 tys. na 53 ,,z groszami,, :music:
    wychodzi na to , że w miarę wzrostu mojej niechęci do tej zabaw średnia jakimś cudem idzie w górę zamiast spadać ... bo faktycznie im mniej się staram tym więcej punktów udaje mi się zdobyć :p no chyba że to zasługa Mietki która potajemnie się z tymi dzikimi kaczkami dogadała xD:cry:

14. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Nowy rekord 117 040 :)
    Znowu mi poszło lepiej i event skończyłam, ale zostało mi ponad 13 tys. badyla nadwyżki :oops:. Tak to się jeszcze nie pomyliłam. To też mój nowy rekord marnotrawstwa :( Niepotrzebnie odpaliłam drugi raz dyniowego i nachlapałam SN...

15. zuzia-zuzia

zuzia-zuzia Naśladowca mistrzów

Nowe kaczki? Człowiek wyjedzie na 18godzin a tu nowe kaczki?
    Co robią nowe kaczki - nie ma w poradniku ... czy ominełam coś?
    ps. gratulacje wszystkim, którzy skończyli - ja, póki co, jestem w kaczym kuprze

16. suzi971976

suzi971976 Mieszkaniec forum

Witam , dawno tu nie zaglądałam . Dobrze że w "kartofla" grałam to łatwo się teraz składa układanki :) Pozdrawiam i gratuluję wygranym.

17. ShaGGy778

ShaGGy778 Książę forum

Obawiałem się czy uda mi się wyrobić do soboty wieczorem, bo od jutra dostęp do farmy bardzo mocno ograniczony, ale to co chciałem osiągnąłem. :inlove: Zauważyłem nawet progres w minigierce, bo wyrwałem nakładkę XL z paska bocznego. xD Może z czasem polubimy się z tą nieszczęsną mechaniką. xD Byleby nie wprowadzali cichaczem kolejnych "niespodzianek" jak z tą losowością kaczek. -.-

18. Marcinwin

Marcinwin Moguł forum

Wymęczyłem i ja

19. MaraAcoma

MaraAcoma Komandor forum

Od wczoraj nie mogę zebrać planszy , jakiś cyrk.

20. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

I mam :D

Najtańsze /za bezcen drzewko SN , jakie można było zdobyć w historii farmeramy
    okazja i szansa dla każdego [​IMG]

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.