Serce i dusza

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by TL_Mouse, Feb 13, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

kurkawodna25 ranga Użytkownika nie ma znaczenia, natomiast znaczenie ma treść posta. Kolejny nic nie wnoszący do tematyki wątku usuwam i upominam słownie, za kolejny taki post otrzymasz punkty karne za zaśmiecanie wątku.

.elom. likes this.
  2. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

ufff udało się zdobyć i różowego dynksa i całe pnącze :D brawo ja :D

mmm cóż za emocje tu :D

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wybierz w młynie zakładkę "Wszystkie" (pierwsza z lewej).

4. alusoo

alusoo Zaawansowany

Tak już zrobiłam,dzięki

seler70 likes this.
  5. .elom.

.elom. Moguł forum

Też do takich wniosków doszedłem, to doświadczenie na przyszłość - strzelanie do więcej niż 2złotych jest bezsensem ale było i tak że na białe nie mogłem się doczekać

seler70 and Owieczka311 like this.
  6. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Też myślałam, że dziś koniec eventu, dobrze, że posiałam tą roślinkę na jednym polu a na innych róże i zabawa nadal trwa ;)
    Ps. ten prezent po pokonaniu baby mruczki, to sam zostanie nam dopisany?

seler70 likes this.
  7. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

W poradniku jest napisane :
    Jeśli na zakończenie eventu uda się pokonać Babę Mruczkę w punktacji, gracz zdobędzie nagrodę dodatkową.

Event jeszcze trwa i mamy jeszcze możliwość zagrania ,co możne też spowodować ze przegramy z BabąMruczka.

Last edited: Feb 20, 2017
  8. Widełki3

Widełki3 Wielki mistrz forum

Niefajnie się zrobiło w tym wątku, większość jęczy, narzeka i ma jakieś pretensje. Nie wszystko zawsze wychodzi, trzeba kombinować i cieszyć się grą.
    Jestem ciekawa czy dociułam talarów (obecnie 59) na ostatni item (każda forma wsparcia mile widziana) Jeśli nie to wezmę SP i coś tam jeszcze - też będzie ok :)
    A jak tam zagrody, wykluło się komuś coś ciekawego, bo nie wiem czy wystawiać?

9. jooy69

jooy69 Książę forum

No ja też ponarzekam :)
    Coś tam słyszałam o przedłużeniu eventu, ale sprawdziłam rano przed praca zegar, i było 4 godziny więc pozbierałam roślinki, nagoniłam kasztankiem, wychlapując ponad 600SN i pnącze odpaliłam, i Ts drzewka zdobyłam, mogłam zaoszczędzić gdybym poczytała, ale brak czasu niestety , już nawet przed wyjściem nic nie posiałam :) :) Weszłam teraz szukać tej nagrody za Mruczkę, nie ma, a ja już poustawiałam zagrody i drzewa....no i od nowa, może jeszcze naklejkę dam rade do rana :p:D:D

Anuszki and seler70 like this.
  10. Widełki3

Widełki3 Wielki mistrz forum

i to jest prawidłowa postawa
    Bardzo ładna sygnatura:inlove:

seler70 likes this.
  11. jooy69

jooy69 Książę forum

A dziękuję, mam takiego osobistego, domowego Artystę :) Natomiast co do postawy to dystansu nabywa się z długością gry ;)xD rozumiem tez trochę żale niektórych, bo pamiętam czasy gdy ostatnia wypadajkę zdobywało się w ostatniej sekundzie, albo czasem wysyłało się komuś jedną za dwa florki bo mus było w całości event skończyć, ale teraz to już luzik

-norbijas- and seler70 like this.
  12. wolf031973

wolf031973 Książę forum

Coś ciekawego?:);) Z TS -ów? :);)Na forum tej gry?:);)
    Hmmmmm, może różowa zagroda narzekacza pospolitego i drzewko marudnicy XXL? Kto wie...
    A eventówka sobie rośnie, jutro jeszcze postrzelam.

13. bogusiania

bogusiania Hrabia forum

Też miałam taki tańczący kursor, wymieniłam myszkę na nową - i po kłopocie. Szkoda, że nie uda mi się zebrać wszystkich itemów do pnącza, bo bardzo słabo wypadają serduszka. Kupię zagadkowe zagrody i drzewa i coś z towarów z farmy, zawsze się przydadzą :)

seler70 likes this.
  14. seler70

seler70 Chodząca legenda forum

Witam,ja tradycyjnie zdobyłam pnącze(wczoraj) i kilka rzeczy z farmy,od jakiegoś czasu stosuje zasadę,że zrobię tyle ile się uda.Nie ma co się denerwować i spinać , bo to i tak nic nie pomoże. Powodzenia walczącym :):):)

15. HanankaH

HanankaH Czeladnik forum

Ewent skonczyl sie wczoraj a widze ze nadal trwa. Chcialam zakupic 1 przedmiot ale niestety zabraklo mi wypadajek i czasu (no i kupilam sadzonki i zagrody), ktore do niczego nie sa mi potrzebne. Zeby nie stracic zarobionych pieniedzy.
    I znow nie jestem zadowolona z tego ewentu! Zamiast motywowac i dawac zadowolenie ta gra zaczela mnie porzadnie wkurzac!!!! Daja malo czasu, po zakonczeniu ewentow raz je przedluzaja, raz nie. Zrobilam bzdetowe zakupy i dostalam bzdetowe nagrody, typu pomaranczowy kurnik czy dab xl - smiechu warte! Szkoda czasu na taki ewent!!!! Do ekipy: jesli macie zamiar przedluzyc czas zrobcie to odpowiednio wczesniej bo nikt nie bedzie ryzykowal utraty ewentowego dorobku w nadziei ze byc moze bedzie on przedluzony!!!!

16. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

Witam wszystkich zadowolonych i tych mniej zadowolonych z ivenciku u mnie ostatni zasiew iventówki na polach po 11 zbiór i jeszcze coś wykupię może wystarczy na SN Zośkę i nie wiem na co pozostałe już zgarnęłam dodatkowych itemów nie biorę miłego dzionka Wam życzę

17. Karen139

Karen139 Baron forum

Ogłoszenie o przedłużeniu ewentu wisi od piątku, a ekipa forum z całą pewnością nie odpowiada za to czy ewent będzie przedłużony czy nie.

A w temacie ewent skończyłam wczoraj, bo lenia mam i sianie mi uszami wychodzi:wuerg:. Zgarnęłam za talary wszystko co chciałam, teraz luzik. Zwierzątka farmę okupująxDxDxD

18. zyfika

zyfika Okazjonalny autor

Zdobyłam pnącze i itemy potrzebne do jego odpalenia i to by było na tyle jeśli chodzi o szaleństwo zakupowe w sklepie.Serduszkowe kamienie bardzo słabo wypadały więc i gwiezdnych talarów zabrakło na inne nagrody.Szkoda bo strzelanie całkiem dobrze mi szło i Mruczka nie miała ze mną szans:)

19. jk_1982

jk_1982 Wielki mistrz forum

witam, do zdobycia pnącza brakuje mi jeszcze 135 wypadajek, z TS-ów nic ale to nic co jest warte napisania

20. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Tak sobie porannie dumam w lekkim osłupieniu: właściwie dlaczego tak wielu ludzi zaczynało od tych nieszczęsnych TSów...?
    Przecież naprawdę z góry wiadomo, że najpewniej nic ciekawego z tego nie wyrośnie - a pnącze z kompletem itemów (nawet takie nie za bardzo zyskowne) ma przynajmniej jakąś stałą i trwałą wartość. Wiem, żółty kurnik też niby coś jest wart - ale jak dla mnie nie ma porównania.
    Ja jednak nigdy nie zrozumiem wyborów dokonywanych przez sporą grupę farmerów o_O