Serce i dusza

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by TL_Mouse, Feb 13, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Widełki3

Widełki3 Wielki mistrz forum

Z tych ciekawszych rzeczy mnie się przytrafiła beukarnea wygięta i mangostan XXL. Wart wspomnienia jest też rokitnik XXL na farmie i 3x kowhai (szkoda że XL, ale potrzebuję sporo do misji, więc nawet mi nie przeszkadza, że dobiłam do 9 drzewek).

Last edited: Feb 20, 2017
    Nutka, skaliwa and AnnDżelina like this.
  2. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    Ja także wziąłem sobie róż :) Niezły bajer
    Na głównej różowo a na dzikiej zachód słońca
    W ogrodzie noc :)

3. Kasiunia13

Kasiunia13 Baron forum

Cześć Wszystkim,
    według oficjalnych informacji o przedłużeniu eventu - zegar eventu powinien zostać "przestawiony"w poniedziałek rano. Narazie ciągle pokazuje zakończenie za 2,5 godziny. Wolałabym, żeby już został przestawiony, bo moje uciułane talarki czekają - nic jeszcze nie kupiłam, bo nie wiem, na co mnie ostatecznie będzie stać. I obawiam się, że zostanę z tymi talarkami - event zamkną i w rezultacie stracę wszystko.

4. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

Borsty to jedyny bez serduszka. Taki brązowy dzik czy coś takiego. Ubrany na szaro-czarno-czerwono. Ma jeden złoty kieł.

skaliwa likes this.
  5. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Aby włączyć lub wyłączyć różowy design naszej farmy, należy wejść w opcje z pasku zakładek w grze
    i zmienić opcje - motyw w grze na inny bo nie zawsze motyw różowy jest od razu widoczny - wylogować się i zalogować wejść z powrotem w opcje zmienić motyw na różowy i znów się przelogować :)
    bynajmniej ja musiałam 3 wejść i wyjść by mi sie zaróżowiło xD
    oczywistym jest że design trzeba zdobyć - w tym przypadku wybrać za talarki :)
    to Ty sąsiedzie to już na maksa poczarowałeś :D
    ..
    namówiliście mnie wzięłam sadzonki na wyspę na więcej już brakło talarów :D

6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Dzień dobry, gosia55555 post zawierający sam cytat usunełam.

7. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    Tez skusiłam się na tej wyjątkowy design - myślałam, że bardziej będzie dawał po oczach ale jest ok.
    TS marne okrutnie, to chociaż wystrój farmy zostanie po walentynkach:inlove:

8. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Wiedziałam Wojtek, że słitaśny róz to właśnie Twój kolor xD:cry:
    żeby nie było..u mnie też rózowy kombajn :p

Wysprzątałam co mnie mniej lub bardziej interesowało, jakis item nawet mam podwójny nie wiem po co i mam serdecznie dość siania zakichanych kwiatków, starczy:p

9. AnnDżelina

no dokładnie

a jak zobaczyłam podskakujący różowy kombajn to padłam xD
    też myslałam że po oczach da ale spoko jest wytonowany i zmieszany z fioletem
    no i wiem skąd te kotki są bo myślałam że to item jest a nie zawartość ramki :D

10. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

i te kocie ogonki układające się w serduszko:inlove:

Popatrz Mariolka, a jak się patrzy na stateczne oblicze Wodza, to nikt by nie przypuszczał:)

11. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

a mnie interesuje kiedy zostanie przestawiony zegar, kiedy dowiemy się o gratyfikacji za brak dostępu do Farmy. Designu nie kupuję, szkoda talarków, wolę wziąć rzeczy bardziej przydatne.

ma-ter, asia1106 and skaliwa like this.
  12. Franek_200747

Franek_200747 Forumowy żółtodziób

Kiedy zostanie przestawiony zegar .To bardzo ważne dla mnie,bo mogę zawalczyć o resztę nagrógd

ma-ter likes this.
  13. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Franek_200747, w dniu dzisiejszym, jednak godziny nie znamy, ale informacja w ogłoszeniu powinna wystarczyć - informuje do kiedy trwa event.

14. jaarte

jaarte Okazjonalny autor

No niby tak, ale po ostatnich błędach wcale bym nie był zaskoczony żeby event zniknął a B.P. napisało- przepraszamy, znowu w grze nam nie wyszło ;), ale jakby co to mamy dla was wyprzedaż super nawozu :p

DonJohn likes this.
  15. AnnDżelina

event może nie ale podejrzewam że zniknie zegar po odliczeniu czasu i pojawi się nowy :)
    za godzinę będzie wiadomo
    tyle to można cierpliwie poczekać :)

gadek and jaarte like this.
  16. Paweł1977VIP

Paweł1977VIP Aktywny autor

Witam co lepiej wymienic z gwiazdki pnącze czy inne nagrody

17. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

To czego potrzebujesz :) ja wzięłam pnącze,banany,wszystkie zagadkowe,super pasze i super nawóz.Zbieram jeszcze na kręcenia kołem.

Nutka and gadek like this.
  18. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Zegar eventowy wskazuje prawidłowy czas trwania eventu kochani
    ScreenHunter_1037 Feb. 20 13.13.jpg

AnnDżelina likes this.
  19. Kasiunia13

Kasiunia13 Baron forum

po przelogowaniu - dodam

20. Paweł1977VIP

Paweł1977VIP Aktywny autor

a jak mi braknie na jeden item z pnącza brac i czekać na wymiane czy sobie odpuścic i brać coś innego